Cytat:
|
3 dni póżniej Junca wychodzi w podstawowym składzie i gra 67 minut!!!O co tu ....a chodziPrzez 3 dni tak sie kondycyjnie podciągnął? Przecież Rude działa na ślepo.Skład chyba zaczyna losować jak Sobol bo bidule nie dędą w stanie zagrać 5 meczów w 18 dni.
|
Ty mi lepiej powiedz o co chodzi z Bregu. Wielki talent na miarę Messiego (zachowując skalę), przyszedł w okienku zimowym ratować Wisłe i co? Ani kondycji ani umiejętności nie ma żeby zagrać 90 minut? No wiem, że miał się odbudować ale kurde ile mu to zajmie?
A ten Ulani czy tam Omrani kontuzję złapał? Markus co? Strzeli tym pośladkiem w finale baraży czy niedostępny był dzisiaj bo złapał jakąś anoreksję czy inną chorobę popączkową?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.