Markus napisał(a):

Bardzo mi miło, że ustawiłeś mnie w jednym szeregu z Wolfym, czuję się zaszczycony. 
Gdyby nie Twoje występy czy raczej szarże na innych użytkowników na SB podczas pucharowego meczu z Piastem, może byłyby osoby, które kupiłyby tą Twoją oficjalną wersję powodów frustracji, ale na Twoje nieszczęście tamta Twoja akcja miała miejsce, mleko się wylało.
Oczywiście możesz również próbować przekonywać, że i wtedy obrażałeś użytkowników i byłeś zdenerwowany, bo wynikało to z obserwowanego "olewactwa, słabej gry, gry na stojąco, katastrofalnych błędów, braku przygotowania Rude do meczu, braku zmotywowania przez niego piłkarzy" - albo, że to wszystko przez Wolfiego, który Cię wcześniej zaczepiał - ale jeśli myślisz, że ktoś to kupi, to nawet Koaliczek jednak jest mądrzejszy od Ciebie.
|
Myslę, że Koalik w tym momencie bije cię na głowę inteligencją.
Już raz wyjasniłem, co było powodem mojej agresji na SB podczas meczu z Piastem.
Gdybyś miał odrobinę inteligencji, przeczytałbyś to, zapoznał się z faktami i przestał bredzić o powodach mojego zdenerwowania.
Każdy kolejny twój post jest wręcz krzykiem: "Patrzcie jaki ze mnie idiota. Niczego nie rozumiem z tego co się do mnie pisze, ale musze się przypieprzyć".