The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2024, 16:27
Markus napisał(a):Wyświetl post
Bardzo mi miło, że ustawiłeś mnie w jednym szeregu z Wolfym, czuję się zaszczycony.

Gdyby nie Twoje występy czy raczej szarże na innych użytkowników na SB podczas pucharowego meczu z Piastem, może byłyby osoby, które kupiłyby tą Twoją oficjalną wersję powodów frustracji, ale na Twoje nieszczęście tamta Twoja akcja miała miejsce, mleko się wylało.

Oczywiście możesz również próbować przekonywać, że i wtedy obrażałeś użytkowników i byłeś zdenerwowany, bo wynikało to z obserwowanego "olewactwa, słabej gry, gry na stojąco, katastrofalnych błędów, braku przygotowania Rude do meczu, braku zmotywowania przez niego piłkarzy" - albo, że to wszystko przez Wolfiego, który Cię wcześniej zaczepiał - ale jeśli myślisz, że ktoś to kupi, to nawet Koaliczek jednak jest mądrzejszy od Ciebie.
Myslę, że Koalik w tym momencie bije cię na głowę inteligencją.
Już raz wyjasniłem, co było powodem mojej agresji na SB podczas meczu z Piastem.
Gdybyś miał odrobinę inteligencji, przeczytałbyś to, zapoznał się z faktami i przestał bredzić o powodach mojego zdenerwowania.
Każdy kolejny twój post jest wręcz krzykiem: "Patrzcie jaki ze mnie idiota. Niczego nie rozumiem z tego co się do mnie pisze, ale musze się przypieprzyć".
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów