The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2024, 08:48
Wolfy : nie udawaj idioty. Jesteśmy w pierwszej lidze, praktycznie co mecz stwarzamy sobie małą liczbę sytuacji bramkowych i stąd wynikają nasze problemy. Nie wymagam gry jak za Kasperczaka, ale my tylko mecze przepychamy. Wystarczy porównać średnią zdobytych bramek od przyjścia Rude do tej sprzed przyjścia. I spoko ja mogę przełknąć brzydką defensywną grę jeśli przynosi ona wyniki. A tu ani wyników ani dobrej gry. Ostatnio mi się odechciewa oglądać mecze, tak bardzo męczymy bułę.

Co do Ratona to zdanie podtrzymuje.
Chłop jak czegoś nie odwali w co drugim meczu to jest chory na wory. Tak go chwalicie jakby każda dobra interwencja oznaczała od razu ratowanie nas. Uwierz mi, że jest multum bramkarzy, którzy potrafią wybronić sam na sam (wg statystyk sam na sam czyli tzw setka to tylko 30% szans na gola) nie kompromitując się w co drugim meczu. Rozegralismy w tej rundzie z 6 meczy, Raton maczał swoje paluchy przy dwóch bramkach, a mógł przy conajmniej czterech, tylko przeciwnicy byli nieskuteczni. Oczywiście w ostatnim meczu wyglądał dobrze i nawet go pochwaliłem, mimo sprokurowania karnego (wsadzony na minę przez Krzyżana), ale jedna jaskółka wiosny nie czyni. Tym bardziej, że to nie był jakiś wybitny mecz, po prostu dobra gra na ocenę 7 lub 8 /10, nic więcej. Ostatni babol był w meczu z Miedzią, więc nie mówimy o zamierzchłej przeszłości.

Co do Markusika. Ja wygłaszam swoją opinie nt naszej gry od początku rundy. Może i było mniej walki w tym meczu, a może sam Uryga musiał coś powiedzieć Cała reszta była na swoim stałym poziomie. Mało odważna gra do przodu, ospała gra piłką, dużo biegania w jednym tempie. Rude w pigułce. Zobaczymy co pokaże w kolejnych meczach. Jak na razie to ani wizualnie, ani punktowo się to nie spina.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 03.04.2024 o godz. 09:16.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów