|
No tak, Raton w jednym meczu zagrał dobrze, bez większej elektryki i ja próbuję odzyskać twarz. Markusiku zejdź na ziemię. Raton bodajże w 6 meczach maczał palce przy dwóch bramkach dla przeciwnika, pozostałe błędy szczęśliwie dla niego przeszly bez konsekwencji (chociażby ostatnio z Miedzią). Nawet w meczu z Chrobrym, w którym nas parokrotnie ratował, zaliczył jedno wyjście, w ktorym mi podniósł ciśnienie, bo decyzja o wyjściu w niegroźnej sytuacji była kretyńska - jakby nie zdążył to przeciwnik miałby pustą bramkę. Także daruj sobie podważanie moich prostych obserwacji odwołując się do czegoś innego - nie możesz podważyć argumentu to próbujesz dyskredytowac mnie. Powiem wiecej: jeśli Raton do konca rundy czegoś nie odwali będę zaskoczony - co i tak sprawi, że ocena rundy będzie conajwyzej przeciętna. 2 błędy po ktorych tracimy bramkę na rundę dla bramkarza to dużo. Ja strzelam, że odwali jeszcze ze dwa.
My gramy bardzo zachowawczo, powoli i brzydko za Rude.
Głównie przez sposób atakowania i konstruowania akcji.
Za dużo piłkarzy zostaje w obronie, a że gramy głównie przeciwko autobusom wygląda to jak wygląda.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 01.04.2024 o godz. 09:14.
|