|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Nie wiem czy Rude będzie aż tak ryzykował. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dokładnie.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2024
Offline |
|
|
Wisła wygra 2:1 i zamknie usta niedowiarkom.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Raton na pewno. Szot Łasicki Eneko z lewej Krzyżanowski
Carbo Duda Goku Baena Rodado Alfaro W opolu będzie zmiana tylko na środku obrony |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Lol wytrą nami podłogę, z naszym tempem rozgrywania akcji i niedokładnościami nie mamy szans z ekstraklasowa drużyna. Myślę że luźne 0:3 do przerwy a druga połowa będzie na przepierdzenie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Olejarka, Kutwa, Sobczak, być może Żyro- oni powinni tutaj dostać więcej minut.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Zapomniałem o Olejarce, w ogóle czy on jest taki słaby, że przegrywa z bezproduktywnym w ofensywie Alfaro? Żyro dostał chwilę w sparingu, tak to nie grał, więc myślę, że Michał jiż jest odpalony, nie ma dla niego miejsca w związku z przyjściem Algierczyka. Kutwa? Fajny byłby to test dla niego, chciałbym go zobaczyć.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śpieszmy się wystawiać Żyro, dopóki nie dołączył do Sapaly i Bashy w grupie sanatoryjnej.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Scenariusz realny: Widzew strzela szybko 2-3 bramki, reszta spacer, bo co się będą przed ligą przemęczać
Scenariusz negatywny: Obie drużyny się męczą aż do karnych, po których odpadamy Natomiast scenariusz pozytywny to już by musiała zadziałać logika ekstraklasy, czyli zadziać się by musiały rzeczy niesłychane. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A myślicie, że Królewski też kładzie laskę na PP?
Że nie chce jakiegoś wypromowania piłkarzy, drużyny, zapełnionego stadionu jeśli zagramy dobrze, jeśli udałoby się przejść dalej? Że jest już odgórna dyspozycja: oddajemy PP? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Królewski podejmuje irracjobalne decyzje i ma parcie na szkło. Myślę że Puchar jest dla niego ważny, żeby sobie trochę pobrylować...
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj będzie poprawa w grze i zamiast gładkiego 3:1 dla Widzewa będzie ciężko wywalczone 4:2 dla Widzewa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Raków i Lech odpadły. Grać Wisła a nie pier...
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Dziwi mnie optymizm co po niektórych, kopacze nie otrzymują wynagrodzeń więc będzie wyjebka, dziś odpadamy z PP, nie ma innej opcji
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A gdzie tu optymizm? Wiadomo, że dostaniemy wciry od Widzewa, co nie znaczy, że mają się położyć i oddać mecz już przed.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Sytuacja z wynagrodzeniami jest od dłuższego czasu, nikt ameryki nie odkrył.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję na jakiś transparent w stronę nauki jazdy w stylu widzimy się w marcu w Łodzi, chyba że was bojkoty nie obowiązują.
Ostatnio edytowane przez kasiarz : 28.02.2024 o godz. 10:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zależy co AI Jemu podpowiedziała...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy oglądacie co się dzieje w ekstraklasie, ale Widzew gra na poziomie topki tej ligi, a my gramy obsrani z tychami czy stalą kopiąc się po czole.W lidze będą spokojnie punktować z kim trzeba, jak wyjdą z nami normalnym składem to słabo to widzę.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 28.02.2024 o godz. 11:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na minus dla nas obecna nasza forma, na plus, ze nasza drużyna jest skrojona pod ekstraklasę więc powinno się łatwiej grać i powinno być łatwiej o sukces.
Pojawiły się tu głosy czy Królewski olewa PP. Właśnie jestem zaskoczony, że nie ma stanowiska, że walczymy o półfinał i nie odpuszczamy. Za Sobla to wybrzmiało, że nie odpuszczamy PP, teraz widzę nastąpiło wycofanie się na bezpieczne pozycje i zamknięcie jadaczki. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
. Widzew gra fajnie dla oka i jest faworytem, ale właśnie... gra w piłkę, a nie broni się całą drużyną na polu karnym. Fajnie będzie zobaczyć, jak nasza gra wygląda przy dużo bardziej "otwartym" meczu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja wierzę prezesowi Królewskiemu, że w ekstraklasie byśmy sobie radzili lepiej. Kto wie, może nawet by były puchary
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ciekaw jestem, jeśli jakimś cudem awansujemy do ekstraklasy, czy będziemy potrafili wzmocnić tak Wisłę, żeby po sezonie tu nie wrócić. Co zapewne czeka przynajmniej 2 z 3 drużyn, które ostatnio się tam dostały, |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wedlug mnie Wisla wygra i wynika to z faktu, ze Widzew nie przyjedzie zaparkowac autokaru w polu karnym jak nasi przeciwnicy w lidze.
Bedzie mijesce do gry kombinacyjnej, Widzew nie ustawi srodkowych obroncow na 5 metrze tylko wyzej wiec bedzie wiele mozliwosci wypuscic Rodado na prostopadla pilke cos czego absolutnie w lidze nie mamy mozliwosci robic. Bedziemy tez mogli wykorzystac nasza najgrozniejsza bron czyli gre z kontry. Widzew ostatnio gra w ofensywie tak, ze ponad polowa zespolu wychodzi atakowac wiec bedzie wiele okazji do kontr. W lidze mamy tak, ze zespoly kontruja nas 2-3 zawodnikami a jak nam sie uda skasowac ich atak to sami nie mozemy skontrowac bo przeciwnik ma 8 zawodnikow na pozycjach defensywnych. Poprostu, mecz z Widzewem bedzie totalnie inny od tego co obserwujemy w lidze.
Ostatnio edytowane przez As : 28.02.2024 o godz. 13:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jesteś tego pewien?Bo moim zdaniem Widzew wykorzysta sposób dobrze już na nas sprawdzony,tym bardziej jeśli wyjdą mocno zmienionym składem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie wiem czemu mieliby się z nami decydować na otwartą grę, skoro grając z kontry mają w meczu gwarantowanych przynajmniej kilka setek w prezencie od naszych piłkarzy?
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przegramy i to ostro, szczegolnie jak mamy wyjść z drewniakiem Sobczakiem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem nie będzie musiał i brutalnie się przekonamy o różnicy między Ekstrasą a zapleczem.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|