|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2020
Offline |
|
|
Fajna ta dystrybucja pakietów na finał PP, aż mi się ode chciało. 180km jechać po to by odebrać czapeczkę i koszulkę na jeden mecz. Ktoś w tym klubie pomyślał o kibicach z poza małopolski, z poza polski którzy by też chcieli zasiąść na Narodowym by pokibicować swojej drużynie, BG. Wybór dla mnie, to trybuna piknikowa, siedź cicho i się nie wychylaj, w ostateczności TV.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Poronione. Totalnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To wykupujcie bilety na sektory sąsiednie. I nie siedzieć cicho tylko od początku z dopingiem. Gramy u siebie i wszyscy mają to usłyszeć!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
od rana kolejka oczekujących. póki co mi nie udało się kupić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mi sie udało wbić na stronę koło 20 i była informacja że bilety wyprzedane. Mimo wszystko strona dalej nie działa - co jest jakimś dramatem. Nocóz... jakby komuś zbywał bilet to chętnie odkupię
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tez chętnie odkupię
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Na fb jest grupa kupię sprzedam bilety, widzę, że tam się pojawiają bilety na sprzedaż.
Tylko bądź ostrożny bo tam mnóstwo oszustów, jak osoba ma w profilu fb jedno zdjęcie, zero znajomych i wpisów to wiadomo, że to śmierdzi kantem. Aczkolwiek kupiłem na tej stronie bilety na kilka koncertów, ale albo odbiór osobisty albo od ludzi, którzy mieli normalne konta na fb - znajomych, jakąś aktywność itd. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
jakby ktoś miał bileciki do sprzedania to chętnie odkupię
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
https://www.facebook.com/share/p/kyLEkrSRLRMvjyeQ/
bilet na pp do wylicytowania. można pomóc przy okazji.
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 14.04.2024 o godz. 12:33.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czy jakieś wyjazd będzie organizowany? przyjadę 1 do Krakowa i chciałbym 2 pojechać wspólnie na mecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ktoś ma jakieś info odnośnie transportu na finał? Bo nie wiemy czy czekać na info czy bookować już wszystko na własną rękę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jeśli PKP potraktuje nas tak jak Pogoń (a w zasadzie czemu miałaby lepiej?), to transport dedykowanym pociągiem będzie zapewniony dla moze 30% chętnych. Szykuje się ogółem spory paraliż komunikacyjny tego dnia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Juz odpuscilem temat finalu, bo uznalem, ze nie da rady dostac biletu, poza tym byla presja rodziny bardzo mocna zeby skoro biletu nie mam organizowac majowke no i juz kupione bilety i hotel wiec odpuszczam, zostanie laptop na plazy (daj boze zeby byl zasieg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy klub już podał kiedy można odbierać bilety na finał?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|