|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Nadchodząca kolejka*
![]() Aktualna tabela* ![]() ![]() *grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Chciałbym zeby tabela nie powodowała po kolejnej kolejce palpitacji, tylko tyle i aż tyle.
I żeby nie szukać alibi na utrzymanie sztabu po golu samobójczym dupą w 97 minucie. W zasadzie oba te zdarzenia są równie mało prawdopodobne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To chyba jedna z ostatnich już szans, żeby dobrze zarobić na Wiśle u buka.
3,5 na Arkę to promocja, patrząc na to, co dzieje się u nas. Ekipa totalnie rozbita, każdy idzie swoją drogą. Czerwona kartka Sapały pokazała, że piłkarze maja cel do osiągnięcia i będą go realizować do skutku. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
spokojnie, jestesmy bezpieczni, w najgorszym razie wyprzedzi nas tylko Nieciecza i bedziemy mieć spory 1 punktowy zapas nad strefa spadkowa
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Jestem na 99% pewny, że oni grają na zwolnienie Sobolewskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Easy money....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jak zapał do gry i ustawienie taktyczne będą na tym samym poziomie, co z Odrą i Tychami, to wpi*****l jest murowany.
Wynik jest chyba pierwszy raz dla mnie sprawą drugorzędną - jeśli zostanie nam zaserwowany taki sam paździerz, jak w ostatnich dwóch spotkaniach, to Sobol powinien wylecieć jeszcze przed Miedzią, razem z całym sztabem. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mnie w tym meczu najbardziej interesuje obsada bramki.
Jeśli Sobolewski (częściowo) miał jaja, żeby usadzić na ławie Łasickiego, to nieusadzenie Ratona chyba zacznie mi śmierdzieć jakimiś dziwnymi układami/zapisami/oczekiwaniami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czas na Brodę. Tylko nie Biegański.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Problem w tym, że my nie widzimy formy Brody z treningów. Nie zdziwię się, jeśli zagra na takim samym poziome co Raton.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie po to tak trudzili się, aby zwolnić Sobolewskiego, który rzeczywiście zasługuje na to od dawien dawna, by teraz nie przegrali z Arką.
Najbardziej ciekawi mnie, czy nasz najnowszy piłkarz-widmo Carbo w końcu zagra, czy dalej będzie trzymany nie wiedzieć dlaczego w głębokiej rezerwie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli Broda zagra i pokaże się z lepszej strony niż Raton - gitara gra, będę za niego ściskać kciuki w następnych spotkaniach. Jeśli zagra jak junior, niech spada na trybuny, na jego miejsce jest w kolejce 3 innych. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Nie zdziwię się jak Jaro czyta forum i wpadnie na świetny pomysł, żeby Raton zapuścił Bro... brodę i wyszedł z nią na mecz. Będzie i wilk syty i owca cała.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sędziuje Lasyk. menda z Bytomia, która raczej nie jest nam przychylna. Mam nadzieję że to ostatni mecz naszego pseudo trenera mimo iż wygramy 1-0 po jakimś mega farcie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lasyk... to jest jakieś fatum. Ja bym mu meczu na orliku nie dał sędziować, co dopiero w profesjonalnej piłce.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Jaroo1,
tak, odklejony czyta forum. Trzeci mecz z rzędu będę grać na przegraną Wisły. Drugi raz reinwest. Jeśli Wisła przegra to na tych 3 meczach zarobie 5 cyfrową kwotę... Może o to tutaj chodzi? W myśl zasady "kto miał wiedzieć, ten wie"? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przegramy , bo pilkarze graja na zwolnienie Sobolenki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
a jakby nie grali na zwolnienie to by pewnie wygrywali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Obawiam się że z tym graniem na zwolnienie trenera to sami się oszukujecie...
Raczej w......., ale miłośnicy młodego polskiego drewna będą zachwyceni.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.08.2023 o godz. 08:38.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wygramy bo już bardzo dawno nie wygraliśmy u siebie. Biegański jest i tak słabszy niż Raton.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cholera wie, niby powinniśmy dostać znowu 1-3, ale coś mi mówi, że te nasze asy wyciągną fartem remis.
1-1 ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
coś widać że nie za bardzo jest wiara w pseudo trenera i Jego filozofię gry. biletów sprzedanych aż 9600 na teraz
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Wiara w trenera raczej nie ma tu nic do rzeczy. Predzej miejsce w tabeli i wyniki. Tak czy siak pewnie sie zakreci kolo 14k sprzedanych biletow/karnetow.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W następnej rundzie 9000 może być sukcesem. Osobiście rozmawiałem z kilkoma osobami, które na mecz już nie pójdą, bo lubią piłkę, a tego oglądać na prawdę się nie da. Szkoda tylko że w naszym Towarzystwie Sportowym kwestie sportowe już trochę temu zeszły na dalszy plan. Liczy się Wierność.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Znając życie wygramy, dosyć pewnie
Będzie trąbione że cierpliwość popłaca wszystko zmierza w dobrym kierunku bla bla bla Po czym za tydzień Miedź na wyjaśni czwórka, Sobol wyleci jeszcze w autobusie powrotnym I tylko tych pierwszych tygodni sezonu szkoda bo znowu margines błędu się robi minimalny ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Biegański z kolei wydaje sobie radzić z presją, ale pewnego muru umiejętności i tak nie przebije. Jakbym był trenerem to bym stawia na Brodę, ma najmniej ograniczeń i najmniejszy bagaż porażek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|