Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   6 kolejka, Wisła Kraków - Arka Gdynia, 27 sierpnia 2023, 12:40 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10917)

Arkadiusz.Czerepach 24.08.2023 11:31

6 kolejka, Wisła Kraków - Arka Gdynia, 27 sierpnia 2023, 12:40

Nadchodząca kolejka*

https://i.ibb.co/QpsQgLD/m.png

Aktualna tabela*

https://i.ibb.co/0Br1ztD/t.png

:TS:

*grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek

Karherop 24.08.2023 11:46

Chciałbym zeby tabela nie powodowała po kolejnej kolejce palpitacji, tylko tyle i aż tyle.

I żeby nie szukać alibi na utrzymanie sztabu po golu samobójczym dupą w 97 minucie.

W zasadzie oba te zdarzenia są równie mało prawdopodobne.

sandomingo 24.08.2023 11:54

To chyba jedna z ostatnich już szans, żeby dobrze zarobić na Wiśle u buka.
3,5 na Arkę to promocja, patrząc na to, co dzieje się u nas.
Ekipa totalnie rozbita, każdy idzie swoją drogą.
Czerwona kartka Sapały pokazała, że piłkarze maja cel do osiągnięcia i będą go realizować do skutku.

Arkadiusz.Czerepach 24.08.2023 11:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1608702)
Chciałbym zeby tabela nie powodowała po kolejnej kolejce palpitacji, tylko tyle i aż tyle.

I żeby nie szukać alibi na utrzymanie sztabu po golu samobójczym dupą w 97 minucie.

W zasadzie oba te zdarzenia są równie mało prawdopodobne.

spokojnie, jestesmy bezpieczni, w najgorszym razie wyprzedzi nas tylko Nieciecza i bedziemy mieć spory 1 punktowy zapas nad strefa spadkowa

leszekpw 24.08.2023 12:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1608703)
To chyba jedna z ostatnich już szans, żeby dobrze zarobić na Wiśle u buka.
3,5 na Arkę to promocja, patrząc na to, co dzieje się u nas.
Ekipa totalnie rozbita, każdy idzie swoją drogą.
Czerwona kartka Sapały pokazała, że piłkarze maja cel do osiągnięcia i będą go realizować do skutku.

Dokładnie. Na poprzednich dwóch spotkaniach udało mi się zarobić niezłe pieniądze, teraz też wchodzę w przegraną Wisły.
Jestem na 99% pewny, że oni grają na zwolnienie Sobolewskiego.

krysztal 24.08.2023 12:54

Easy money....

Patryko 24.08.2023 13:02

Jak zapał do gry i ustawienie taktyczne będą na tym samym poziomie, co z Odrą i Tychami, to wpi*****l jest murowany.

Wynik jest chyba pierwszy raz dla mnie sprawą drugorzędną - jeśli zostanie nam zaserwowany taki sam paździerz, jak w ostatnich dwóch spotkaniach, to Sobol powinien wylecieć jeszcze przed Miedzią, razem z całym sztabem.

Pulpet 24.08.2023 14:53

Mnie w tym meczu najbardziej interesuje obsada bramki.
Jeśli Sobolewski (częściowo) miał jaja, żeby usadzić na ławie Łasickiego, to nieusadzenie Ratona chyba zacznie mi śmierdzieć jakimiś dziwnymi układami/zapisami/oczekiwaniami.

leszekpw 24.08.2023 16:27

Czas na Brodę. Tylko nie Biegański.

Patryko 24.08.2023 17:20

Problem w tym, że my nie widzimy formy Brody z treningów. Nie zdziwię się, jeśli zagra na takim samym poziome co Raton.

Markus 24.08.2023 18:05

Nie po to tak trudzili się, aby zwolnić Sobolewskiego, który rzeczywiście zasługuje na to od dawien dawna, by teraz nie przegrali z Arką.

Najbardziej ciekawi mnie, czy nasz najnowszy piłkarz-widmo Carbo w końcu zagra, czy dalej będzie trzymany nie wiedzieć dlaczego w głębokiej rezerwie?:-D

AgresywnyChomik 24.08.2023 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 1608726)
Nie po to tak trudzili się, aby zwolnić Sobolewskiego, który rzeczywiście zasługuje na to od dawien dawna, by teraz nie przegrali z Arką.

Najbardziej ciekawi mnie, czy nasz najnowszy piłkarz-widmo Carbo w końcu zagra, czy dalej będzie trzymany nie wiedzieć dlaczego w głębokiej rezerwie?:-D

Przecież jakby zagrał z marszu to by wszystkich przykrył czapką, tak jak Sobol mówił, ten zawodnik potrzebuje kilku tygodni (pod okiem legend) żeby dojśc do poziomu kolegów.

sevenheaven 24.08.2023 20:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1608725)
Problem w tym, że my nie widzimy formy Brody z treningów. Nie zdziwię się, jeśli zagra na takim samym poziome co Raton.

i w czym problem? nie lepiej stawiać na młodego polaka, który jeszcze może czegoś się nauczy?
kiedyś obrokrajowiec musiał być 2x lepszy od polaka, żeby grac

Patryko 24.08.2023 20:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sevenheaven (Post 1608739)
i w czym problem? nie lepiej stawiać na młodego polaka, który jeszcze może czegoś się nauczy?
kiedyś obrokrajowiec musiał być 2x lepszy od polaka, żeby grac

W chwili obecnej dla mnie osobiście narodowość nie ma znaczenia. Powinni grać najlepsi. Nasze polskie, młode drewno już tyle razy nas zawodziło, że nie mam już w tym momencie do graczy tego typu żadnych sentymentów.

Jeśli Broda zagra i pokaże się z lepszej strony niż Raton - gitara gra, będę za niego ściskać kciuki w następnych spotkaniach. Jeśli zagra jak junior, niech spada na trybuny, na jego miejsce jest w kolejce 3 innych.

Jaroo1 24.08.2023 21:07

Nie zdziwię się jak Jaro czyta forum i wpadnie na świetny pomysł, żeby Raton zapuścił Bro... brodę i wyszedł z nią na mecz. Będzie i wilk syty i owca cała.

Szneka 24.08.2023 21:11

Sędziuje Lasyk. menda z Bytomia, która raczej nie jest nam przychylna. Mam nadzieję że to ostatni mecz naszego pseudo trenera mimo iż wygramy 1-0 po jakimś mega farcie.

Patryko 24.08.2023 21:13

Lasyk... to jest jakieś fatum. Ja bym mu meczu na orliku nie dał sędziować, co dopiero w profesjonalnej piłce.

wiesniak842 24.08.2023 21:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1608746)
Lasyk... to jest jakieś fatum. Ja bym mu meczu na orliku nie dał sędziować, co dopiero w profesjonalnej piłce.

Gdzie Ty chlopie w 1 polskiej lidze profesjonalna pilke widziales?:D

skarabeus 25.08.2023 00:38

Jaroo1,
tak, odklejony czyta forum.

Trzeci mecz z rzędu będę grać na przegraną Wisły. Drugi raz reinwest. Jeśli Wisła przegra to na tych 3 meczach zarobie 5 cyfrową kwotę...

Może o to tutaj chodzi? W myśl zasady "kto miał wiedzieć, ten wie"?

AS82 25.08.2023 01:06

Przegramy , bo pilkarze graja na zwolnienie Sobolenki.

tommiyacht 25.08.2023 06:39

a jakby nie grali na zwolnienie to by pewnie wygrywali

wolfy 25.08.2023 07:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1608753)
Przegramy , bo pilkarze graja na zwolnienie Sobolenki.

Obawiam się że z tym graniem na zwolnienie trenera to sami się oszukujecie...

Raczej w......., ale miłośnicy młodego polskiego drewna będą zachwyceni.

leszekm 25.08.2023 09:06

Wygramy bo już bardzo dawno nie wygraliśmy u siebie. Biegański jest i tak słabszy niż Raton.

El'kabat 25.08.2023 09:48

Cholera wie, niby powinniśmy dostać znowu 1-3, ale coś mi mówi, że te nasze asy wyciągną fartem remis.

1-1

Szneka 25.08.2023 13:10

coś widać że nie za bardzo jest wiara w pseudo trenera i Jego filozofię gry. biletów sprzedanych aż 9600 na teraz

wiesniak842 25.08.2023 13:28

Wiara w trenera raczej nie ma tu nic do rzeczy. Predzej miejsce w tabeli i wyniki. Tak czy siak pewnie sie zakreci kolo 14k sprzedanych biletow/karnetow.

tas de fleia 25.08.2023 13:45

W następnej rundzie 9000 może być sukcesem. Osobiście rozmawiałem z kilkoma osobami, które na mecz już nie pójdą, bo lubią piłkę, a tego oglądać na prawdę się nie da. Szkoda tylko że w naszym Towarzystwie Sportowym kwestie sportowe już trochę temu zeszły na dalszy plan. Liczy się Wierność.

bridgeburner 25.08.2023 13:48

Znając życie wygramy, dosyć pewnie
Będzie trąbione że cierpliwość popłaca wszystko zmierza w dobrym kierunku bla bla bla
Po czym za tydzień Miedź na wyjaśni czwórka, Sobol wyleci jeszcze w autobusie powrotnym
I tylko tych pierwszych tygodni sezonu szkoda bo znowu margines błędu się robi minimalny

Karherop 25.08.2023 14:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekm (Post 1608762)
Wygramy bo już bardzo dawno nie wygraliśmy u siebie. Biegański jest i tak słabszy niż Raton.

Obaj są siebie warci, ale Raton póki co pokazuje że zupełnie nie radzi sobie z jakąkolwiek presja. Masa złych wyborów, nawet jeśli ma jakieś umiejętności. Jeszcze w sparingach był kocurem.

Biegański z kolei wydaje sobie radzić z presją, ale pewnego muru umiejętności i tak nie przebije.

Jakbym był trenerem to bym stawia na Brodę, ma najmniej ograniczeń i najmniejszy bagaż porażek.

Jagul 25.08.2023 14:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1608797)
Obaj są siebie warci, ale Raton póki co pokazuje że zupełnie nie radzi sobie z jakąkolwiek presja. Masa złych wyborów, nawet jeśli ma jakieś umiejętności. Jeszcze w sparingach był kocurem.

Biegański z kolei wydaje sobie radzić z presją, ale pewnego muru umiejętności i tak nie przebije.

Jakbym był trenerem to bym stawia na Brodę, ma najmniej ograniczeń i najmniejszy bagaż porażek.

Wszystko sprowadza się do trenera bramkarzy, który ani z jednego ani z drugiego nie potrafi zrobić wartościowego bramkarza.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl