|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Sobolewski dał wszelkie podstawy aby go zwolnić (a może i nawet wyp dyscyplinarnie jak to mawiał Tomaszewski), zawalił całkowicie mecz barażowy. Myliłem się że to udźwignie, nie udźwignął. Zwracam honor paru osobom które słusznie go atakowały, choć forma mogłaby być inna.
Czego jednak się spodziewam to: Jak JK zostanie w klubie = Sobolewski zostanie. Jak JK odejdzie = nowy inwestor go nie zatrzyma Opcja że Sobolewski sam odejdzie też jest możliwa (nie wierzę że nie zaświtała mu taka myśl w głowie). Patrząc na to że najczęściej się nie sprawdzają moje typowania to pewnie będzie na opak. Kandydatów jest niewielu. Albo inaczej, rozsądnych kandydatów, jakby szukać ludzi którzy już dokonali awansu to Łobodzinski, Tworek, Stokowiec. Grzebiąc dalej z braku laku Ojrzynski, Stolarczyk. Być może Kiko chciałby wyczarować jakiegoś magika z Hiszpanii ale mam obawy czy udźwigniemy te operacje finansowo i czy magik wystarczająco pozna ligę aby dobrze wystartować za 5 tygodni. W Kiko na stanowisku trenera nie wierzę. Za pół roku szukalibyśmy nowego trenera. Nie mając już ani trenera, ani dyrektora.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 12.06.2023 o godz. 08:05.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|