The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2023, 10:34
Harcownik napisał(a):Wyświetl post
ToW skrócie: prawdziwy lider powinien ciągnąć zespół zaciszu w trudnych momentach, nie tylko golić słabeuszy. Ja wiem że lepszy trener pewnie wyciągnąłby więcej z Hiszpanów, ale ciężko też zaprzeczyć że po ludzku Fernandez miał naprawdę słabą końcówkę sezonu, tj. grał słabiej niż nas wcześniej przyzwyczaił, w ostatnich meczach miał problemy z oddaniem jednego celnego strzału w ciągu całego meczu, a graliśmy nie tylko z topem ligi, ale i np. z Sosnowcem, Łęczna itp. Może akurat złapał go kryzys pod koniec sezonu, zmęczenie, przeciążenie. Szkoda że w takim kluczowym momencie "meczów o wszystko". Pachnie to też niestety trochę Carlitosem, kiedy nasilały się pod koniec sezonu pogłoski o jego chęci odejścia z klubu - podobnie teraz słyszymy plotki o odejściu Luisa. Z tym że akurat Carlitos grał na równym poziomie chyba do końca z tego co pamiętam ( mogę się mylić).

Naturalnie chciałbym Fernandeza na następny sezon ale w świetle corocznych obaw o stan finansów oswajam się z myślą że go zwyczajnie nie utrzymany. Nie wiemy nawet czy on chce tu grać.
Srutututu. Fernandez nie ma prawa do dwóch słabszych meczy, a Duda może zagrać 80% chujowo, Żyro i Młyński zapierdalać 95% meczy i jest cycuś. Winni Hiszpanie. Nie trener parodysta, nie paralitycy mający ZEROWY pozytywny wkład w sezon, nie bramkarz puszczający piłki nad głową, nie wywracający się o własne nogi defensorzy - Hiszpanie.

Co za patologiczne myślenie, ręce opadają. No krew mnie zalewa jak widzę takie chore robienie kozła ofiarnego z jedynych piłkarzy którzy CIĄGNĘLI TEN WÓZEK. To nie jest po prostu błędne, to jest niegodne i podłe zwalać winę na tych którzy zawiedli najmniej a dali ZDECYDOWANIE najwięcej. Po ludzku - jak tak można?

Co dał Duda? Co Dał Młyński? Co dał Colley? Co dał Żyro? Co nam wybronił Biegański?
Mogę tak wymienić wszystkich piłkarzy szerokiego składu, ale mamy ich ze czterdziestu. Tylko jeden Hiszpan faktycznie nie dał nic, Benito, reszta ma konkretne zasługi, a Fernandez, Villar, Mula, Junca, Rodado to niekwestionowane gwiazdy tego zespołu z liczbami KTÓRE MAJĄ ZNACZENIE. Nie jak w przypadku Młyńskiego.

Jak tak można?!

@Jagul - jak już Karczowi cofnęła się amnezja to znaczy że oficjalnie Sobolewski out. I to jedyna sensowna decyzja.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.06.2023 o godz. 10:45.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów