|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
@wolfy
Poluzuj sobie trochę. Albo inaczej, wytłumacz czemu po wygranych meczach w tym temacie są 2 posty w 24h a po przegranych 80 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale tak jak napisałem - Sobolewski ma okazję się wykazać. Na bank Tułacz przygotuje Puszczę i będą próbowali nam strzelić z SFG albo kontry które są skuteczną bronią przeciw nam. Ciekawe czy ten plan znów zaskoczy naszego trenera.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.06.2023 o godz. 16:11.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Po meczu: przecież było wiadome że Łeczna gra o nic i się położy i takie 3-0 w ciemno można było typować Oczekiwałabym (wiem, to jest naiwność) po niektórych odrobinę obiektywizmu. Sobolewski nie mógł zrobić przed meczem z Puszcza nic lepszego niż namieszać w naszym systemie gry. Teraz niech się Tułacz i Puszcza zastanawiają w jakim ustawieniu wyjdziemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Może dlatego nie ma zachwytów - bo nie ma nad czym? Żeby nie było - oglądałem ten mecz. Wszyscy truchtali w tempie Żyro. W pewnym momencie obrońcy Górnika wyglądali jakby się zastanawiali nad rozłożeniem leżaków. Taki Chrobry to ewidentnie dał maks, tutaj już chłopaki o plaży myśleli i zimnym piwku. Jakby się udało to by nas puknęli, ale bez spiny. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
- jeśli zgodzimy się, że parodysta to osoba nieudolnie naśladująca lub zdeformowana, wypaczona postać czegoś ( w tym przypadku trenera) to jak Sobol może być parodystą skoro nawet wolfy go czasami chwalił
- dwa - czytając to forum to nawet jakby Sobol wygrał z Puszczą,ŁKS Ruchem awansował to byłaby to zasługa Kiko i Hiszpanów,budżetu, a nie tego parodysty - trzy - jakby wygrał z Puszczą Ruchem i ŁKS a przegrał nie wiem, z Chrobrym, Odrą i np. Skrą = parodysta, - idealnie podsumował to Framat, przed Łęczną obawy, że Mamrot poustawiał ich, to nie będzie łatwy mecz, oni grają na luzaku (Sosnowiec grał i to było ich plusem przecież wg forum, grali bez presji) jak wygraliśmy - eee Łęczna w trybie wakacyjnym, nic im się nie chciało, absolutnie nie zaleta nasza i trenera, ze na nich siedli, wybili im z głowy piłkę, strzelili 2 bramki prawda - jednym słowem nie ma znaczenia co osiągnie Sobol, będzie parodystą dla jednych bo w meczu z X nie zrobił y albo z, źle zareagował i przez niego mamy to co mamy itp. - statystyka - w meczu z Sosnowcem mieliśmy XG na poziomie 2,67 (za Trelą z weszło) i jeden gol a Sosnowiec 0,66 i k......a strzelił nam 2 gole = trener parodysta - mecz z Ruchem 0,84 XG do 0,56 = trener parodysta panowie, Sobol wkomponował 5 nowych ludzi do 11- tki, awansował do baraży, mógł lepiej ? mógł ale czy to znaczy ze to parodysta - nie wiem czy Sobol to gość i elita trenerki czy parodysta ale logika, które deprecjonuje jakiekolwiek jego dokonania (a samograj, Kiko, budżet, kabaretowa liga itp.) jest niesprawiedliwa to m.in. dzięki niemu gramy dziś a co wyjdzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Oddychaj luczyk,oddychaj....
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
ja się nie doszukuje logiki bo jej nie ma, uważasz go za parodystę a jednocześnie zauważasz zalety więc to ja nie szukam logiki tylko pokazuje brak twojej ot tyle, albo właśnie: a czy tabela nie pokazuje XG, dlatego sobie piszemy na forum a trenerka to obce nam zadanie,
jeśli Wisła awansuje nie zmieni to Waszego zdania nt. Sobola (bo budżet, Kiko, transfery itp) jeśli nie awansuje i tak będzie parodystą |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Myślę że to historia i wyniki ocenia kto jest parodysta, a kto nie. Niekoniecznie paru forumowiczów. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|