|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Jedyne co umiesz to obrazac
typowe kiedy ktos na twoim poziomie nie potrafi odpowiedziec na rzeczowe argumenty Nie boli mnie to wolfy, po prostu taki jestes trzeba ci wybaczyc chlopie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
To co tutaj Tworzysz to mieszanina pomówień, plotek i gdybań które są sprzeczne z prawdą (vide wejście Kwietnia). To nie argumenty, o rzeczowości już nawet nie wspominam. A wszystko dlatego bo Kuba udzielił normalnego wywiadu po powrocie na boisko po niemal dwuletniej kontuzji i puściły zwieracze No i co Ty nie wiesz o Blaszczykowskim, ho, ho! Jakbyśmy wiedzieli to co Ty...Ech. Daj se siana. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem to co jest dostepne w internecie. Wystarczy chciec poczytac
Nie trzeba miec zadnej wiedzy tajemnej, co mi co chwila imputujesz Piknik dobrze cie zdiagnozowal zanim zaczales swoje popisy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Piknik zdiagnozował mnie, Ty Błaszczykowskiego, ja Ciebie, na diagnozowaniu KOALIK-a pewnie kilka doktoratów na Babińskiego obroniono. Wszyscy zdiagnozowani, możesz iść spać. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
@skarabeus
Pamiętaj z kim dyskutujesz. Chłop bronił Brzęczka jak niepodległości. Do Sobola przyp..... się nawet po wygranej w Gdyni. Dla takiego Jakub to będzie legenda choćby przez jego rodzinne konszachty Wisła skończyła w 4 lidze. Tylko Królewski daje nadzieje, że tak się nie stanie... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A moze to Kuba jest?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie.
Prostuję tylko dlatego że nie takie majaki traktujecie jako prawdę objawioną... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Ja nie mogę pojąć jednego jak można spuścić klub do 1 ligi i nie mieć sobie nic do zarzucenia odpierdalajac przy okazji dziwne akcje z cieszynkami i szmatami na płocie. Ale jeszcze bardziej mnie dziwią osoby które najchętniej bileterowi o.......ily by kolbe razem z jajcami. A dla tych którzy twierdzą ze bez Puchatka byłby koniec Wisły odpowiem ââ Lepiej z mądrym zgubić niż z głupkiem znaleźć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
jak nic do zarzucenia , przecież przyznał że zajebał
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przestałbyś ironizować ...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co mam z trollami dyskutować na poważnie ? (i nie pisze teraz o PAWLE)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Durne wrzutki to nie dyskusja...
Zresztą o czym tu dyskutować, efektem światłych rządów legendy było 10 miejsce w 1 lidze. Całe szczęście pozbawiony został wpływu na zarządzanie i efekty widać od razu. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko ślepi nie chcą dostrzec, że klub się staczał pod batutą Kubusia, a kiedy ten został odsunięty od jakiegokolwiek wpływu to drużyna się rozwija.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego "bileter"?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wpisz w google "afera biletowa Błaszczykowski".
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Przy czym wkurzające jest obwinianie jedynie Kuby za tamtą sytuację, bo on tylko występował w imieniu całej drużyny jako jej przedstawiciel (kapitan), a biletów chcieli wszyscy, bo PZPN im to obiecał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak samo jak afera z dachem na narodowym. Teraz pamiętają o tym tylko hejterzy. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
I widać też kto miał wtedy rację. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że koledzy @skarabeus i Piknik już zdążyli wytworzyć całe teorie na temat mojego wpisu, że JB16 to "piłkarz ponad podziałami". Doszli nawet do tego, że tacy jak ja to nie wiedzą, skąd się inflacja bierze.
Nie zauważyli tylko jednego: napisał o JB16 jako piłkarzu a nie działaczu... Ale jak to mówi przysłowie: szewc bez butów chodzi. Chcieli być śmieszni to się ośmieszyli. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Fajnie, że Kuba wrócił jako piłkarz. W tym był zawsze bardzo dobry i może pomóc w walce o awans.
Kuba jako działacz jest bardzo, ale to bardzo słaby i mam nadzieję, że po sezonie albo inwestor albo Jarek wykupi jego udziały. Szacunek za karierę ale im szybciej wyjdzie z Wisły, tym lepiej ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
- nie mam żadnej wiedzy "insajderskiej", ale to nie przypadkiem Piszczu i Błaszczu trzymali razem, a Lewy od nich odbijał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Dokładnie tak !
![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale co my tam wiemy, tutaj są insiderzy którzy wiedzą skąd się bierze inflacja, to ja się wolę nie odzywać bo jeszcze mnie zdiagnozują... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
No właśnie tak sobie czytam i się zastanawiam czy mnie coś ominęło ale to chyba Lewy był tym trzymającym z niemiaszkami a Piszczek i Kuba trzymali się razem.Nie zmienia to jednak faktu,że Błaszczykowski jako działacz dał dupy po całości a i kibice reprezentacji wcale nie są tacy jednoznaczni w swojej opinii względem JB.Tu niestety winny tez jest Wuja który ciągnął go za uszy w kadrze choć Kuba już na powołania nie zasługiwał .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=zkL1Wr9tntM
Już są! Wideo kulisy - niepublikowane nigdzie indziej smaczki, rozpierdoI na trybunach, powrót legendy, zakulisowe rozmowy, ujęcia z wiślackiej szatni, Jarosław Królewski jako DJ i wiele więcej z meczu Podbeskidzie 0-3 Wisła. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Zobaczymy - od jakiegoś czasu wziął sobie na wstrzymanie w zakresie swojej aktywności medialnej - ciekawe jak długo wytrzyma. Karherop napisał(a):
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|