The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2023, 18:34
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Zgody między kibolami mnie nie interesują. Chodziło mi raczej o przyjazne relacje między samymi klubami i kibicami. Ale oczywiście mogę się mylić.
Ja też, dlatego pytam.

Na szczęście w piątek mecz z niezaprzyjaźnioną Stalą. Może i relacje między klubami i kibicami żadne, ale z tego co kojarzę grają w piłkę. W poprzedniej rundzie rozpykali naszych nie zostawiając wątpliwości kto jest lepszy. Teraz zapowiada się ciekawy mecz. Wygramy czy nie - jest nadzieja że będzie się to dało oglądać jako mecz piłkarski a nie kolejny odcinek "Piątej Ligi Mistrzów".
Podejrzewam że może być trudno i tym razem Sobolewski:
A) Jednak przygotuje zespół do meczu. Wiem że jesteśmy zajebiści, ale jednak.
B) Nie będzie próbował wygrać z handicapem w postaci naszych młodych diamentów.
C) Na wypadek W przeprowadzi zmiany kierując się nie sprawiedliwością społeczną a przydatnością dla druźyny i da zmienianym więcej niż 5 minut regulaminowego czasu gry.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.04.2023 o godz. 19:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.04.2023, 11:26
wolfy napisał(a):
Na szczęście w piątek mecz z niezaprzyjaźnioną Stalą. Może i relacje między klubami i kibicami żadne, ale z tego co kojarzę grają w piłkę. W poprzedniej rundzie rozpykali naszych nie zostawiając wątpliwości kto jest lepszy. Teraz zapowiada się ciekawy mecz..
To mnie ciekawi w tym meczu. O ile większość naszych jesiennych wtop to były jakieś kurioza, to akurat mecz ze Stalą to był absolutnie zasłużony w........ Nawet za niski wynik był jak pamiętam.

Może być dobry mecz jutro, oby zwycięski. Wymęczone 1-0 biorę w ciemno, liczą się tylko 3 punkty.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.04.2023, 12:53
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
To mnie ciekawi w tym meczu. O ile większość naszych jesiennych wtop to były jakieś kurioza, to akurat mecz ze Stalą to był absolutnie zasłużony w........ Nawet za niski wynik był jak pamiętam.

Może być dobry mecz jutro, oby zwycięski. Wymęczone 1-0 biorę w ciemno, liczą się tylko 3 punkty.
No tak. Rozwalili nas jak gnój po polu. To był pierwszy wyraźny sygnał że dla naszych młodych pierwsza liga to za wysoki poziom. Dlatego czekam na ten mecz, dużo powinien wyjaśnić.

My mamy lepszy skład indywidualnie, oni mają trenera.

Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Przy transferze Wachowiaka trzeba było negocjować, że ma on obowiązkowo z nami zagrać 90 minut na lewej obronie. Miki Villar miałby tam autostradę.
Z jednej strony może i tak, z drugiej że go w ogóle ktoś KUPIŁ to już jest spory sukces. Gra tam coś po tym jak w 2 minuty po wejściu zawalił bramkę?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.04.2023 o godz. 12:58.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 13.04.2023, 14:46
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No tak. Rozwalili nas jak gnój po polu. To był pierwszy wyraźny sygnał że dla naszych młodych pierwsza liga to za wysoki poziom. Dlatego czekam na ten mecz, dużo powinien wyjaśnić.
Dobra dobra, jeśli nas rozwalili jak gnój po polu to jak nazwiesz ich 5-0 z Podbeskidziem czy 6-0 z Sosnowcem?

Przegraliśmy 1-2 ale nawet w skrócie masz kilka naszych setek. Graliśmy fatalnie, Stal była lepsza ale nawet tymi kilkoma parodystami w składzie byliśmy w stanie im zagrozić. Jakbysmy mieli Brzeczkowego farta z początku sezonu to może i byśmy to wygrali.

Nie zgodzę się jednak że ten mecz da nam jakieś odpowiedzi. Wg mnie nie da nam żadnych. Wszyscy faworyci wygrywali u siebie że Stala. Może co najwyżej nas zweryfikować negatywnie, ale sama wygrana to obowiązek
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów