luke1906 napisał(a):

Różne wysrywy widziałem na tym forum, ale takiego pier.dolenia to jeszcze chyba nie. Czy ty ku.rwa jesteś normalny? 116 lat historii i tradycji i ty chcesz upadku, weź spier.dalaj z takimi mądrościami.
Pewno z Lecho-Amiki to miałeś bekę, a teraz życzysz nam tego samego?
I co myślisz, że w 4 lidze to kto to będzie budował? Że będzie praca u podstaw, pospolite ruszenie, przyjdą sponsorzy, bo nie będzie długów? I będzie słodko i przyjemnie? Aaaaa, no bo Raków buduje od zera i gitara? A wiesz gdzie oni by byli gdyby nie miliarder właściciel? W du.pie by byli, ot co.
I w ogóle z jakiej racji mielibyśmy wystartować od 4 ligi? Ktoś nam odda miejsce bo my będziemy... hmm Wisła, no właśnie kto? Bo na pewno już nie Wisła. Chciałbym zobaczyć jakiś plan działania tych wszystkich zwolenników tej fajnej 4 ligi. Może zaczniecie od tego gdzie będziemy grać? No czekam na konkrety.
|
Róże wysrywy widziałeś ale sam żadnego innego pomysłu nie masz. Proszę zaproponuj konkrety? Zmarnowaliśmy prawie 4 lata, zlecieliśmy z ligi i lecimy dalej. Długi są, przewalanie kasy jest. Gdzie nas to prowadzi? I co ma do tego historia? Za te 116 lat walą tu inwestorzy jeden za drugim? My upadamy coraz niżej ale zdejmij te klapki żeby to zobaczyć. Pewnie rok temu czy dwa lata temu .......iłeś że nie masz szans na spadek. Obudź się i zrozum bo nikt tu nie życzy Wiśle źle tylko ludzie mają dość widząc co się tu wyprawia. Idzie to i tak w kierunku upadku. Ja czekam na ten plan naprawczy od lat i nic nie ma. To co nam zostaje? Jakoś Ruch, Widzew i inne marki co mają historie mogły. U nas planów było w ....u i co to dało? Był plan z takim budżetem i składem spaść z ligi, mając za trenera byłego selekcjonera? Który inny klub w ostatnich latach dokonał takiego wspaniałego planu? No proszę mi wskazać!