The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2022, 11:20
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ufff - tak mogę opisać moje emocje po meczu. Wygrana zasłużona, byliśmy lepsi ale ile takich meczy już przegraliśmy albo zremisowaliśmy?

Co do zawodników:
- Talar - dobry mecz, miał kilka udanych zagrań, ale przede wszystkim cofał się do obrony i pomagał Szotowi.
- Balta - wbrew temu co tu piszą niezły mecz, to on zapoczątkował akcję zakończoną drugim golem o ile pamiętam
- Broda - moim zdaniem jednak lepszy niż Biegański - przede wszystkim umie wyjść z bramki i robi to pewnie. Zapracował w PP na tą szansę i ją wykorzystał.
- Szot - jechany na tym forum przy każdej okazji zagrał drugi przyzwoity mecz z rzędu. Wolę jego na prawej i Jarocha na lewej niż Wachowiaka gdziekolwiek poza ławką.
- Skrobański - dobry mecz. Zaskakująco dobry. Wolę jego niż Moltenisa. Miał kilka dobrych interwencji. Zaskoczył mnie.
- Colley - taki sobie mecz. Przede wszystkim znów dużo bardzo niebezpiecznych strat po których jest źle ustawiony. Nie jest pewny, oby z czasem zaczął grać lepiej.
- Hugi - atakowano mnie kiedy napisałem że mecz z PBB był jego pierwszym dobrym. Cóż, to nadal jedyny jego dobry mecz w pierwszej lidze. Za dużo strat.
- Fernandez - MoM. Po prostu.
- Rodado - przede wszystkim świetnie gra z Fernandezem czego owocem jest jego asysta dzisiaj.
- Jaroch - kolejny dobry mecz. Trzyma poziom.
- Basha - miewa momenty przestoju i takie kiedy gra naprawdę dobrze i aktywnie. Z uwagi na wiek pewnie to się już nie zmien, ale aktualnie brak alternatywy.

najbardziej chyba przez Ciebie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów