|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Rozgraniczcie dwie rzeczy, bo widze, ze udziela sie syndrom oblezonej twierdzy tez kibicom.
Socios jako organizacja i boss tej instytucji i jego prywatne opinie tutaj przedstawiane. Krytyka pod adresem Serka nie ma nic wspolnego z ocena dzialan Socios. Tylko ktos kto chce stworzyc klimat oblezonej twierdzy postawi znak rownosci. Elefant. Nie mozna zarzucic braku dobrych checi. Wnosisz po wypowiedziach medialnych? Ja patrze na dzialania. A dzialania sa takie: - co runde nascie transferow, wiekszosci nie pamietami, takie to byly asy - sprzedaz najlepszych zawodnikow przzed kluczowa dla losow klubu runda i sciagniecie w ich miejsce szrotow, ktorych w klubie juz nie ma - sprzedaz zawodnikow do takich klubow, gdzie od poczatku bylo wiadomo, ze beda problemy ze sciagnieciem kasy, ale kasa zaswiecila przed oczami i jak to biedak, jak widzi przed oczami milion to rozum odbiera. - pijarowe mydlenie oczu o projektach dlugofalowych, ktore nie mialy racji bytu, bo zeby cos bylo dlugofalowe to musi byc spojna polityka klubu i trenera, a tutaj za kazdym razem sie to rozjezdzalo. - patologiczny uklad z prezesem, poganiaczem sedziow, i w zasadzie takze trenerem w jednym. Nie chce mi sie dalej wymieniac. Ja nie patrze na pozorne dzialania, ale na realne czyny. Wisle potrzebny jest audyt, taki jak zrobiony po WSH. Bardzo jestem ciekaw, gdzie przepalono te miliony. Do ktorych agencji menedzerskich poszla kasa, z kim Ci menedzerowie wspolpracowali w przeszlosci etc. Jadczak znowu bedzie mial zajecie? |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|