|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To takie wieczne usprawiedliwianie i oszukiwanie się. Realnie to nasze kochane trio wyjebało Obiego i Hyballę, obrabiało im dupę, Leśnodorskiemu też obrobili, szybko pożegnali się z Pasiecznym i Gulą, długo żegnali się z Dawidem i Jurkiem, zajebali, Wisła spadła, oprócz przepraszam to nie przedstawili żadnej analizy, na dokładkę mianowali Jurka Bogiem w Wiśle, jak się okazało, raptem na dwa miesiące i musiał spierdalać, ale nie dlatego, że jest cienki, tylko dlatego że kibice by go zwyzywali na meczu z ŁKSem, a w klubie z legend zrobiono nietykalnych półbogów.
Cyrk na kółkach. Także nie wiem do końca czy zawsze mają taki stopień nieogarnięcia czy to jest ich perfidna gra i gdzie mogą to pokazywanie, że dają radę, wiedzą więcej niż inni, a dopiero po czasie się okazuje, że każda decyzja była zła. Przecież jak Kuba powiedział, że zajebał to to też było zrobione dla pijaru. Może jakieś inne słowo dobierz, ja użyłem tu i w kwestii finansów słowa pijar. Ale wiesz o co chodzi, niby skrucha była, a wniosków zero, jeszcze bardziej Brzęczkowi dali pola do popisu, może tak było z finansami, niby wielkie ratowanie i spłacanie długu, a realnie to była lekka ściema żeby pokazać jacy z nich dobrzy gospodarze.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 27.10.2022 o godz. 15:47.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|