|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
@aNOUC
Wszystkich zaorać mówisz? Nie wiem czy zauważyłeś, ale po spadku nasz klub dotknęły duze cięcia. Także personalne, tylko fakt że zostało jeszcze wielu pracowników administracyjnych związanych z Wisłą sprawia że... Jeszcze się to jakoś trzyma. Nie jest tajemnicą że ciecia były duże, a pracy jest tyle samo. Nie wiem kto nowy zgodzi się na obowiązki które w esa wykonywały 3 osoby. Starzy pracownicy jeszcze się godzą. I jakich skautów chcesz zwalniać? Sami się zwolnili. Jest Brożek zatrudniony 3 miesiące temu więc jest to jeszcze świeży, młody talent pełen energii To samo akademia. Kazdy rocznik sobie świetnie radzi, praktycznie wszyscy są w top 3 w kraju w swojej kategorii wiekowej. Ją też chcesz zaorać? Główny problem to kasa i boiska do treningu. Wszystkie dziwne decyzje są tym podyktowane O sztabie się nie będę wypowiadał, bo jeśli ocena kwalifikacji ma być że jest przymulony, za długo jest w klubie lub jest czyimś mężem (abstrahując że Biedrzyccy się poznali w klubie i koneksje nie miały nic do rzeczy przy zatrudnieniu kogokolwiek) to.sprowadzamy to do Smudowego " źle chodzi po schodach więc się nie nadaje na piłkarza". Jeszcze 4 miesiące temu przyklasikwano temu że Wisła spłaca długi, zdobywa nowych, wielkich sponsorów, jest obrendowana w pełnej ekspozycji, sprzedaje wszystkie sky boxy, zaczęła się dogadywać z miastem a teraz...Wynik sportowy się nie zgadza to cały klub do zaorania? PS. A euforia wróci, tak samo jak była już kilka kolejek temu gdy we wtorek przychodziło więcej ludzi na mecz niż bywało w przeszłości na esa w weekendy. Trzeba tylko znowu wrócić do punktowania i wygranych. Nie wiem czy to będzie jeszcze z Brzeczkiem. Życie pokaże.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 30.09.2022 o godz. 08:43.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|