|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Też jestem przeciwnikiem Sobola jako nadziei na lepsze jutro, ewentualnie jako strażaka, który spróbuje uratować ten sezon - tak, tak, tutaj już trzeba zacząć powoli mówić o RATOWANIU tego sezonu.
Swój kunszt trenerski pokazał w Płocku, gdzie nikt po nim nie płacze. Tutaj trzeba zamordysty z pojęciem o taktyce, który będzie mieć pełne wsparcie zarządu w egzekwowaniu tego, czego trener oczekuje od kopaczy, czyli pełnego zaangażowania w treningi i mecze. Trenera, który zablokuje transfery piłkarzy pokroju szklanego odlboya Bashy, który Wachowiaka odeśle na trybuny po 2 a nie 10 meczach w rundzie, który wykorzysta w pełni materiał, jakim dysponuje. Chodzi tu oczywiście o Hugiego na ławce, dla mnie sytuacja z nim to kuriozum, płacimy typowi ciężkie pieniądze i trzymamy na trybunach, żeby go zmusić do .... wie czego, a po boisku hasa kopiący się po czole Starzyński albo Szot. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Z głupiego to się zawsze warto pośmiać ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ile punktów brakuje do utrzymania zasrany minimalisto?...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Czy sytuacja punktowo jest tragiczna? Nie. Ale na wiosnę też nie była, mieliśmy bezpieczne miejsce jak Gula wylatywał, a potem wszyscy mówili, że... wyleciał za późno, bo wszelkie symptomy tego, że trzeba zmieniać pojawiły się wcześniej. Nie wiem, może ludzie są przewrażliwieni, może coś jest na rzeczy. Ja nie sądzę, żeby zmiana akurat w tym momencie coś dała. Co miało zostać spieprzone, już zostało spieprzone i w tym momencie sezonu nikt niczego nie naprawi. Co nie zmienia faktu, że zarząd/rada już powinni mieć plan B. Choć jak zwykle - mieć nie będą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Właśnie dlatego zmiana (jeśli nastąpi) musi się wydarzyć przed zimowymi przygotowaniami do sezonu, żeby nowy trener miał w ogóle szansę coś zrobić z drużyną. W teorii przerwa będzie długa, ale na dobrą sprawę trenera do planu B trzeba byłoby zacząć szukać już teraz.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
I równie oczywiste jest to, że jeśli/kiedy Brzęczka zdecydują się wreszcie zwolnić, będzie już: - za późno na zmiany, - wszystko będzie robione na wariackich papierach. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|