The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2022, 15:28
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Brzęczek nie ma jaj dlatego jest gorszy niż przeciętny trener. Jeśli były selekcjoner, kiedyś wielka gwiazda piłki (wg Domagalik), gościu, który niby jest topowym trenerem w Polsce najpierw spierdala klub z ekstraklapy z bilansem 1/14, a teraz non stop gada o tym utrzymaniu, że liga ciężka itd a wczoraj też powiedział, że ten 1 pkt jest ważny, to ja .......e. Przecież on nie wymaga od tych kopaczy. Dla niego utrzymanie się w I lidze też będzie ok. Jak on ma zrobić z tymi chłopakami - szczególnie z młodymi - progres? U niego każdy albo stoi w miejscu, albo się cofa w rozwoju.
I to już bym uważał, że jest właśnie winą Brzęczka i dużym minusem, ten brak wiary w rozwój i co za tym idzie brak rozwoju. Takie tam zero ambicji.

I jeszcze kolejny, największy problem. Normalny trener by się w....ił i by powiedział coś w stylu "jak mam ....a wygrywać, jak mi Hugiego zabraniacie wystawiać bo ma za wysoki kontrakt, młodzieży i tu wjebaliście i jeszcze na koniec Mehremicia odstrzeliliście bo był za stary i za dobry?!!!!".

No własnie. Czy kiedykolwiek Brzęczek takie coś powie? Nie powie. Bo by wyszło, że jedzie po Kubie. I tak samo Kuba nic nie powie na Brzęczka bo nie wypada. Tak własnie się kończą układy przyjacielsko-rodzinne i zacieranie funkcji/odpowiedzialności, gdzie naturalnie głupio jest publicznie osądzać kogoś z rodziny, w takim śliskim i niewymiernym biznesie jakim jest prowadzenie klubu i sport.
Dla mnie to żeby wymagać to najpierw trzeba próbować czegoś sensownego uczyć całą drużynę i poszczególnych piłkarzy. Dla mnie to przebieraniec i dyzma i nikogo niczego nie jest w stanie uczyć w związku z czym czego ma wymagać?
Ponadto to jest cała jedna sitwa więc najpierw np. przez 2 miechy próbują wypchnąć za drzwi Hugiego, a potem udają, że wszystko jest i zawsze było ok.
Całe towarzystwo wzajemnej adoracji wyp.. z Wisły… tyle.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów