The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2022, 10:03
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Pełna zgoda. Ja osobiście od dawna mówiłem, że brak alternatywy dla Wachowiaka na lewej stronie przegra nam wiele spotkań, gość jest MEGA OGÓREM nawet jak na poziom I ligi. Co z tego, że biega od linii do linii i próbuje brać udział w akcjach ofensywnych, kiedy nie wywiązuje się z podstawowych zadań, które ma na boisku, czyli BRONIENIA. Tragicznie się ustawia, broni na radar, drewnotechnika jest tutaj wisienką na torcie.
Gerard z Libiąża też mnie bardzo irytuje, niby ma te odbiory, ale później jest zaciągnięcie hamulca ręcznego i piłka do obrońców, zero przeglądu pola i zmysłu do kreacji.
Szywacz z tą techniką osiądzie prędzej czy później na III-ligowej mieliźnie, gdzie jest jego miejsce.
Nie ma sensu chyba oceniać naszych zawodników z osobna. Dla mnie jedno jest jasne, z piłkarzami, którzy byli wczoraj w kadrze nie mamy prawa awansować. I nie jest to wina Brzęczka. Oczywiście powinniśmy go zwolnić, ale nie dlatego, że następca będzie magicznym lekiem na nasze przypadłości... bo problemy są znacznie poważniejsze i głębsze, niż wielu osobom się wydaje.

Właściwie cała nadzieja obecnie opiera się na Frnandezie, Pereirze, Colley'u i Urydze. To słaba wiadomość...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów