|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kompromitacja. O ile poprzednie mecze można było przy farcie zremisować, ten fartownie przegraliśmy tylko jedną bramką. Kompromitujący mecz Plewki, Wachowiaka i Biegańskiego. Gry dwóch pierwszych nie będę komentował, ale nieudane wyjścia Biegańskiego powinny go posadzić na ławce. Bez Balty nasz środek pomocy nie istnieje, zwłaszcza że gramy wysokie piłki. Młodzi dno, Szywacz i Talar byli kulą u nogi.
Do koszyka Brzęczka brak asekuracji i gry w obronie. Prowadzimy 1:0 i co? Tracimy gola PO SWOIM STAŁYM FRAGMENCIE GRY! CO CI DEBILE TAM ZROBILI? Geniuszom w klubie proponuje w najbliższym okienku sprzedać jeszcze Łasickiego. Zamiana Mehremicia na Moltenisa to był majstersztyk...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.09.2022 o godz. 18:35.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Widać, że pięknie zgadzamy się już nie tylko w pluciu na klub!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ani nie jestem klakierem, ani nie sprawia mi radości napierdalanie na klub. Oddanie Mehremicia krytykowałem od początku jako nierozważne. Niestety wychodzi na to że słusznie.
Niestety, juniorami, do tego tak słabym jak nasi wiele nie zdziałamy. W momencie kiedy Brzęczek rozważa Skrobańskiego na stoperze od pierwszych minut oznacza to że kogoś w klubie zdrowo po.......iło. Nie wyciągnięto wniosków z poprzedniego sezonu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.09.2022 o godz. 18:44.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nikomu nie sprawia radości, ale cieszy, że wreszcie zaczyna do Ciebie docierać gdzie leży problem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dopóki po stracie gola cofaliśmy się i próbowaliśmy kontrować było OK. Dzisiaj Brzęczek, jak kompletny debil próbował grać otwarty, ofensywny futbol (czyli w sumie to czego domagali się przygłupi kibice) zgrają słabych juniorów (do których też zaliczam Dudę). Trudno żebym tego nie krytykował. Podobnie jak simone - to jest pierwszy mecz który naprawdę mnie znartwił, bo pokazuje odklejkę Brzęczka który chyba uznał że o.......i pierwszą ligę juniorami. Trudno żebym tego nie krytykował. Druga sprawa to powrót do osłabiania zespołu z kluczowych zawodników gdy wiadomo że nie będzie czasu ich zastąpić. Moltenić zagrał dziś kryminał. Trudno żebym tego nie krytykował. Teudno też żebym nie krytykował braku asekuracji, rzucaniu się całym zespołem do ataku kiedy już prowadzimy i traceniu po tym bramek z kontry. Ty nie wiesz gdzie leży problem, krytykujesz wszystko jak leci. To że akurat stoimy dzisiaj w tym samym miejscu nie świadczy że nagle przejrzałem na oczy - Brzęczek zaczął grać coś co moim zdaniem nie ma sensu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.09.2022 o godz. 21:50.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|

|