The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2022, 09:56
Ja nie mam nic przeciwko gwizdom na stadionie, jak nasi zaczęli sobie pykać na czas. Uważam je za zasłużone. Raczej chodzi mi o przesadny hejt na forum, pisanie o jakichś kompromitacjach. Kompromitacją by było 0:3 lub 0:5. W meczu było 1:0.

Zastanawiam się również czy Brzęczek jest w stanie zbudować ofensywnie grającą drużynę gdziekolwiek, bo patrząc na styl gry jego drużyn / reprezentacji to wszystkie stawiały na ryglowanie środka pola, skomasowaną obronę i podejście byle na zero z tyłu, bo z przodu i tak coś wpadnie.

Mnie to w Brzęczku nie zaskoczyło. Dlatego jak przechodził do nas w ekstraklasie wydawał się dobrym wyborem na strażaka. Czy on jest w stanie zbudować drużynę na awans?

Pewnie tak.

Czy jest w stanie zbudować ofensywny zespół, który będzie przyciągał swoją grą kibicom?

Moim zdaniem nie.

Przypominam, że cały czas oceniam możliwości trenera i tej drużyny na punktowanie na poziomie zbliżonym do strefy barażowej. Nie jestem do niego przekonany, kto byłby po takiej serii w ekstraklasie? Moim zdaniem nie powinien już u nas pracować. Skoro jednak dostał drugą szansę, to może dajmy mu spokojnie popracować przez jakiś czas?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów