|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
No tak
na konferencji to wyjaśnił, że zajebał bo miał kontuzję i nie mógł pomóc.![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
to chyba nie ogarnąłem
stadionowe zajebałem dotyczyło tylko kontuzji puchatka? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
no tak , aczkolwiek do tej pory myslaem ze chodzilo o sama kontuzje , a nero sugeruje że jednak o opoznienie operacji
![]()
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Zajebałem dotyczyło ogólnie tego, że nie mógł grać. nie rozbijał tego, że za późno operacja czy coś. Zajebał bo nie mógł grać i pomóc Wiśle w utrzymaniu. Tak można było zrozumieć jego słowa na konferencji, co miał na myśli jak wychodził na stadion, nie wiem, ale chyba właśnie kompletnie coś innego niż wszyscy myśleli.
![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Michał Żyro z kontuzją. Żodyn się nie spodziewał, żodyn.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Hahahahahaha
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Wisla ZUS Krakow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Obysmy sie spokojnie utrzymali w tym roku bez dramaturgii i drwin calej pilkarskiej Polski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
https://www.wislaportal.pl/News.html...dwoch_wislakow
Rzeczniczka klubu Karolina Biedrzycka długo głupa rżnęła, dopiero pod wpływem mediów i co za tym idzie zapytań kibiców pod newsem dziennikarzy wyjawiła ów informacje o urazach dwójki piłkarzy, choć powinna to robić sama od siebie i na bieżąco. I zasadne pytanie: kto odpowiada za testy medyczne w Wiśle Kraków? Bo to kolejni piłkarze, którzy przechodzą testy medyczne bez najmniejszych problemów, a po kilku tygodniach okazuje się, że nie są do końca zdolni do gry.. zapewne odpowiadają za to osoby ze sztabu medycznego Wisły. Nazwiska delikwentów?
Ostatnio edytowane przez aNouc : 23.06.2022 o godz. 17:37.
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
![]()
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Michał Żyro zgłosił dolegliwości zmęczeniowe.
Tak po polsku to o co chodzi? Co to są dolegliwości zmęczeniowe? W sensie, że za dużo ćwiczy i się zmęczył czy jak? ![]()
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Jak po 5 minutach to luz, czyli jednak waleczny, Wisłę ma w sercu, będzie walczył na boisku do upadłego.
Profesjonalista bo już się bałem, że jakiś amatorów wzięliśmy. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jakby klub miał informować o każdej 1 czy 2 dniowej absencji w treningach to nic innego by nie robił. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Zgodzę się że nasz klub wiele rzeczy robi amatorsko i to widać na każdym kroku. To tym bardziej dziwne, bo social media można ogarnąć naprawdę małym kosztem (a już na pewno w skali klubu piłkarskiego). |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pierwsza szklanka zaczyna pękać, oby dotrwał do końca przygotowań. Trzymajmy kciuki za pozostałe szklanki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
sprawy Żyro bym sie nie czepiał , bo zmęczenie może oznaczać tak jak napisał simone zbyt wiele rzeczy , aby można było wyciągać wnioski
natomiast warto kolejnym raz pochylić sie nad skandaliczną pracą rzeczniczki , która de facto mniej zasługuje na swoją wypłate niż przysłowiowa "żona zielaka" a i dostałem PW (nie wiem czemu uznano że ja jestem dobrą osobą do nagłaśniania takich rzeczy , ale ok , puszczam w eter) że Karolina Biedrzycka ma takie samo panieńskie nazwisko (Kawula) jak wspólniczka Dominika Kasztelańca czy to znaczy cokolwiek - nie wiem , wiem tylko że jej praca to kpina , komunikacji prawie zero , a na konferencjach manekin udzielający mikrofonu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Frustracja wynika z tego, że piłkarze jacy zadowoliliby tych kibiców są raczej poza naszym zasięgiem, a do każdego ściąganego będzie można się o coś dowalić...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2022 o godz. 08:23.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Frustracja wynika z tego jak klub funkcjonuje, nikt tu nie oczekuje Ronaldo do składu.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Może trochę, jeśli będą wyniki dające szansę na powrót. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
- z końskim zdrowiem, ale drewno - pierwszoligowców, ale takich za słabych na ekstraklasę - utalentowanych młodych, ale nie na tyle żeby trafili na zachód, do ekstraklasy albo ich kluby nie zażądały za nich majątku - goście którzy umieją grać w piłkę, ale mieli poważne zawirowania w karierze - zwykle zdrowotne - no-name z zagranicy, niższe ligi - wychowanków - gości którzy nie spełniają w/wym. kryteriów, ale czekali za długo i są bez klubu po zamknięciu okienka, tzw. okazje. Z każdym transferem związane jest ryzyko innego typu (plus standardowe ryzyka kontuzji i że się nie odnajdzie w zespole). Jako że bardzo brakowało nam charakteru i jakości, opcja nr 4 ma sporo sensu. Wszystkie te kategorie wywołują zbiorowe wycie w internecie. Ludzie piszący że "podebrali nam" Śpiączkę, że oddaliśmy Poletanovicia etc. są odklejeni i zamknięci w swoim świecie na tyle że większość rozsądnych ludzi dała sobie spokój. Nie będziemy mieli pewnie żadnego transferu który wywoła u Was euforię. Zresztą, u "nas", realnie myślących też nie, raczej "może się sprawdzić, wygląda OK na papierze, jak na pierwszą ligę". Aktualne transfery pokazują że wyciągnięto wnioski z ostatnich lat - przede wszystkim przychodzą piłkarze znający ligę, z jajami, niekoniecznie młodzi i obiecujący, ale często z doświadczeniem. Nie ma żadnych wynalazków jak Fazlagić, Kuvejlić czy Mawutor.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2022 o godz. 10:31.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|