|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ale to było oczywiste, że tak będzie.
Ujawnienie dokładnego planu nie wchodziło w grę. Plan może zawierać decyzje odnośnie pilkarzy czy sztabu, które nie powinny wycieknąć przed ich przeprowadzeniem, bo osłabiłby pozycję negocjacyjną klubu i możliwie zniechęcił jednostki, które np. chcemy w przyszłości odpalić. Ujawnienie jakie transfery chcemy przeprowadzić podobnie. Mógłby nam ktoś kogoś zwędzić. Ujawnienie czegokolwiek o sponsorach, co, jak, ile mniej - to samo. I tak powiedzieli za dużo. Ujawnienie czegokolwiek o Pasiecznym po podpisaniu umowy o nie wypowiadaniu się byłoby glupie. I tak l, taka umowa to standard w takich sytuacjach i było to do przewidzenia. Znałem odpowiedź na to pytanie jeszcze przed odpowiedzią. Podobnie zapewne było z trenerem Gulą. Nie wskazali kto jest winny? Powiedzieli prawdę - wszyscy po trochę bo decyzje były podejmowane kolokwialnie. Mogli kogoś wrzucić pod pociąg w postaci dymisji ale się nie zdecydowali. Było to do przewidzenia, skoro nikt po spadku nie został z klubu wyrzucony w trybie natychmiastowym. Ja pisałem o tym jak będzie wyglądać ta konferencja przed jej przeprowadzeniem, że nic ciekawego sie nie dowiemy i w sumie trochę się pomyliłem, bo między wierszami można było sporo ciekawych smaczków wyłuskać. Większość klubów nie przekazuje nawet połowy takich poufnych informacji jak budżet czy szczegóły zawierania kontraktów z piłkarzami. W sumie nie dziwię się prawie niczemu, poza pozostawieniem Brzęczka na stanowisku. Po takich wynikach nie miał prawa pozostać trenerem. Po prostu nie i już. Tyle, że jego pozostanie w klubie zostało ogłoszone wcześniej. Wkurzyło mnie dużo bardziej niż ta cała konferencja. Tutaj wszystko było expected.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 16.06.2022 o godz. 14:43.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|