|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Przecież co do Klimenta i Poletanovicia nie znacie szczegółów.
Może zrzekli się paru zaległych pensji albo dogadali się na odszkodowanie żeby rozwiązać kontrakt i móc odejść? Jednym słowem, chuja wiecie, w nogach śpicie a mędrkujecie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
A powracając do meritum to może nas wszystkich oświecisz |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
||
![]() Dodam tylko, że lata temu za Cupiała zawsze wspominałem eunuchom, że nie mają pojęcia o prowadzeniu warzywniaka osiedlowego, a zabierają się za wielką "korporację". Niemniej jednak po słowach Sadloka sprzed lat i teraz po rozstaniu można domyślać się jedynie, że klub nie podpisał z nim umowy bo nas nie było stać - a powinien tyrać za friko po tym co odyebał - Brożki czy Boguski tak by postąpiły - Sadlok niegodny podania ręki, o Frydrychu nawet nie wspominam bo tutaj tylko jedno: "ha tfuuu"
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 13.06.2022 o godz. 07:41.
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
"Słowa Frydrycha sugerują, że chciał zostać Wiśle, tak samo twierdził wczoraj
@GRUdynek nie wiemy jak z kasą, ale piszę, to by z góry raczej nie pisać, że kapitan uciekł." Chciał zostać to dlaczego nie został? Pewnie chciał zostać na tych samych warunkach finasowych , wiec takie tłumaczenie do mnie nie dociera. Chyba, że dostaliśmy jakąś solidną kasę za niego, w innym przypadku nie wiem czy klub zdecydował się na wywalenie w miare solidnego obrońcy (mimo zjazdu) - kwestia kasy.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 13.06.2022 o godz. 12:28.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|