|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Trudno, lepiej tak stracić niż bez sensu puścić. Po to jest zarząd żeby kombinował, póki co to nie mamy chyba żadnego dobrego piłkarza, który też by zarabiał jakiś dobry pieniądz. Także niech kombinują, po to są. A gościu albo by grał i nam realnie pomagał w potencjalnym awansie, albo by leciał w chuja i sobie karierę rujnował.
Także to też nie jest tak, że on był w komfortowej sytuacji i miał wszystkie karty w ręku. Ja wiem, że znaleźliśmy się w tragicznej sytuacji ale jednak sprzedanie chłopa za bezcen to jest jak dla mnie posunięcie tragiczne. My tak sobie sami pod górkę robimy i póki co to po 3 latach nie ma moim zdaniem (mogę czegoś nie pamiętać) dobrego ruchu transferowego. Goście na których zarobiliśmy w zimie odbili nam się czkawką - spadkiem. Wyszło na to, że transfery te były przeprowadzone w najgorszym momencie. Teraz tracimy na Poletanoviciu, a oprócz Biegańskiego to nie mamy w kadrze żadnego innego człowieka, o którym można by powiedzieć, ze jest to efekt pracy zarządu, że ten człowiek ma potencjał, coś do klubu wniósł i coś się na nim zarobi (tylko żeby nie kosztem spadku...) 3,5 roku pracy, spadek, zostaliśmy z wagonem szrotu, młodziakami, póki co katastroficznym Fazlagiciem za pół bańki, kontuzjowanym Urygą. Niestety ale jakby trio się nie starało to cały czas jakieś fatum ciąży nad nimi i nic nie idzie po myśli, tak jak ten ciąg różnych zdarzeń przed spadkiem - sędziowie, Fernandez - ręka Manu - obijanie słupków i poprzeczek w kilku meczach - 2:4 z Radomiakiem itp itd ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|