The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2022, 18:40
Mecz jak większość w tym sezonie, w sumie - od lat. Sytuacje były, drewno z przodu nie umiało wykorzystać (Młyński okradł Gio z asysty, inaczej nie da się tego opisać),. Strzał życia zawodnika Warty i przegrywamy 0:1.

Ten skład jest za słaby na ekstraklasę, na awans z pierwszej ligi pewnie też. Pytanie co klub z tym zrobi, ale po nikim płakać nie będę - kilku maks średniaków którzy u nas robili za gwiazdy na tle pozostałych paralityków.

Harcownik - samymi przecinakami to my się w pierwszej lidze maks utrzymamy. Muszą być zawodnicy do gry do przodu - gdybyśmy mieli chociaż jednego napastnika pewnie byśmy się utrzymali.
Czy klub podoła? Nie napiszę że jestem pełny wiary, trzeba trzymać kciuki.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.05.2022 o godz. 18:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 21.05.2022, 18:48
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Mecz jak większość w tym sezonie, w sumie - od lat. Sytuacje były, drewno z przodu nie umiało wykorzystać (Młyński okradł Gio z asysty, inaczej nie da się tego opisać),. Strzał życia zawodnika Warty i przegrywamy 0:1.

Ten skład jest za słaby na ekstraklasę, na awans z pierwszej ligi pewnie też. Pytanie co klub z tym zrobi, ale po nikim płakać nie będę - kilku maks średniaków którzy u nas robili za gwiazdy na tle pozostałych paralityków.

Harcownik - samymi przecinakami to my się w pierwszej lidze maks utrzymamy. Muszą być zawodnicy do gry do przodu - gdybyśmy mieli chociaż jednego napastnika pewnie byśmy się utrzymali.
Czy klub podoła? Nie napiszę że jestem pełny wiary, trzeba trzymać kciuki.
Znów słabi piłkarze i słabi piłkarze..Może są i słabi ,ale widziałeś w ogóle dziś ( i w sumie wcześniej ) jakiś pomysł na grę ? Jakąś taktykę - czyli to za co odpowiada trener ?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.05.2022, 18:56
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Znów słabi piłkarze i słabi piłkarze..Może są i słabi ,ale widziałeś w ogóle dziś ( i w sumie wcześniej ) jakiś pomysł na grę ? Jakąś taktykę - czyli to za co odpowiada trener ?
Analizę zrobił Szulczyk dlaczego Wisła zdominowała Wartę. Przesłuchaj sobie konferencję. W momencie gola było 11-2 dla nas w strzałach i mieliśmy o wiele lepsze sytuacje. To co zepsuł Młyński to dwusetka.

Trener może piłkarzy ustawić, ale nie gra na boisku. Każdy idiota pyskuje zawsze na trenera - my ich zmieniamy co pół roku. Gula sam powiedział że nic z tymi zawodnikami już nie zrobi po Stali - to apropos czy by nas utrzymał.

Zamiast szukać trenera cudotwórcy trzeba wreszcie ściągnąć solidnych piłkarzy. To głupie że kibice nawet mimo dowodów na boisku nie są w stanie uwierzyć że Warta ma lepszy skład. Tańszy, ale lepszy.

Weźmy takiego Fazlagicia - ja do dziś nie wiem jakie są jego atuty piłkarskie. Warty nie stać by było na niego, ale ma lepszych piłkarzy w składzie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.05.2022 o godz. 19:01.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 21.05.2022, 19:09
Analizę zrobił Szulczyk dlaczego Wisła zdominowała Wartę. Przesłuchaj sobie konferencję. W momencie gola było 11-2 dla nas w strzałach i mieliśmy o wiele lepsze sytuacje. To co zepsuł Młyński to dwusetka.

Trener może piłkarzy ustawić, ale nie gra na boisku. Każdy idiota pyskuje zawsze na trenera - my ich zmieniamy co pół roku. Gula sam powiedział że nic z tymi zawodnikami już nie zrobi po Stali - to apropos czy by nas utrzymał.

Zamiast szukać trenera cudotwórcy trzeba wreszcie ściągnąć solidnych piłkarzy. To głupie że kibice nawet mimo dowodów na boisku nie są w stanie uwierzyć że Warta ma lepszy skład. Tańszy, ale lepszy.

Weźmy takiego Fazlagicia - ja do dziś nie wiem jakie są jego atuty piłkarskie. Warty nie stać by było na niego, ale ma lepszych piłkarzy w składzie.
W 1 lidze beda pewnie jeszcze slabsi pilkarze , skoro trener za nic nie odpowiada , nie moze nic zrobic to rzucmy od razu biały recznik
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.05.2022, 19:16
W 1 lidze beda pewnie jeszcze slabsi pilkarze , skoro trener za nic nie odpowiada , nie moze nic zrobic to rzucmy od razu biały recznik
Przekręcasz moje słowa. Z tego co widziałem utrzymać mógł nas nie żaden trener, tylko maksymalny fart.
Jeżeli nie poprawimy polityki transferowej to nie będzie miało znaczenia kto poprowadzi zespół. Na boisko wychodzą piłkarze, nie trener.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 21.05.2022, 19:17
Przekręcasz moje słowa. Z tego co widziałem utrzymać mógł nas nie żaden trener, tylko maksymalny fart.
Jeżeli nie poprawimy polityki transferowej to nie będzie miało znaczenia kto poprowadzi zespół. Na boisko wychodzą piłkarze, nie trener.
No skoro Brzęczek z tymi pilkarzami nic nie mogł zrobic bo byli slabi , to jak teraz przyjda jeszcze slabsi , ro co on zamierza zrobic ?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.05.2022, 19:19
No skoro Brzęczek z tymi pilkarzami nic nie mogł zrobic bo byli slabi , to jak teraz przyjda jeszcze slabsi , ro co on zamierza zrobic ?
Niekoniecznie przyjdą gorsi. Jeżeli tak się stanie, to nie ma znaczenia kto będzie prowadził zespół.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 21.05.2022, 19:27
Miejmy nadzieję, że dostanie takich, którzy dadzą radę w I. lidze.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.05.2022, 19:20
To czemu pochwalałeś zmianę Guli na Brzęczka, skoro obojętne kto prowadził?
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.05.2022, 19:26
czaro napisał(a):Wyświetl post
To czemu pochwalałeś zmianę Guli na Brzęczka, skoro obojętne kto prowadził?
Bo taktyka Guli była samobójcza przy tym składzie. Nie da się grać dużą ilością podań i rozgrywać od bramkarza z takim drewnem. Potwierdził to sam Gula po ostatniej konferencji mówiąc że ta drużyna potrzebuje innego trenera. Poza tym źle ich przygotował fizycznie, to było dla mnie niezrozumiałe...

Za Brzęczka poprawiliśmy grę w obronie i ilość stwarzanych sytuacji. Tyle taktyka. Ale Ondraszek goli nie strzela, Kliment goli nie strzela itd. Frydrych zawala 3 bramki przy prowadzeniu 0:2.
Trzeba odróżnić taktykę od wykonania.

AS82 - budżety nie grają. Za darmo da się ściągnąć piłkarza lepszego niż Fazlagić, a niemal niemożliwe jest znaleźć napastnika gorszego od tercetu Kliment-Forbes-Ondraszek. Razem strzelili pięć goli. Poza tym pierwsza liga to niższy poziom.
Ale tak, mogą to zjebać, wtedy żaden trener nie pomoże.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.05.2022 o godz. 19:31.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów