|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Komunikat władz klubu:
Cytat:
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jeden komunikat i pyk miesiąc spokoju
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
No dobra to już trochę przegięcie pały.Nic nie pisze kiedy ta konferencja ma się odbyć ale pewnie 2-3 dni przed pierwszym treningiem.....a to są 3 tygodnie...a licząc od meczu gdzie przyklepaliśmy spadek 4.To musi być jakaś mega zajebista strategia skoro będą ją tyle opracowywać.To już faktycznie lepiej żeby pomysły tutaj z forum brali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
zakitrani mysla, ze za kilka tygodni ludzie zapomna i bedzie git i nie trzeba bedzie nic robic ani mowic, cieple posadki beda dalej
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Komunikat stylem przypomina Sarapatowe. I to z końca jej ery
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
tym oświadczeniokomunikatem rodzina na swoim
kompromituje się w stylu godnym marzanny to już nawet nie jest śmieszne ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
.na pewno konferencja teraz by niewiele zmieniła, skoro na 89% pytań był padło '"jesteśmy w trakcie ustalania/negocjacji" albo "nie wiem, prosimy o więcej czasu, sytuacja jest dla nas nowa " można wymyślać w nieskończoność. Za te 3 czy 4 tygodnie muszą znać odpowiedź na każde pytanie. Słownie: Każde |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Konferencja moze i za miesiąc byc ale póki co by sie przydala deklaracja czy juz teraz ktos poniesie odpowiedzialność za to co sie stalo, czy bedziemy mieli nowego prezesa itp
A będzie tak, ze za miesiac na konfie skupia sie bardziej na nowym sezonie, a winnych tego co sie stalo, konkretnie, kto jest za co winien, nie wskażą. Posypia pod publike wszyscy glowe popiolem i tyle. Jak widac jaj tam nikt nie ma zeby zadzialac konkretnie i np dzisiaj powiedziec ze wypierdalamy prezesa bo zawiodl najbardziej ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Czujecie ? To nie spełniający się ALERT RCB, to zarząd na nas właśnie napluł komunikatem.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Konferencja to powinna być w poniedziałek 23 maja po zakończeniu ligi a nie za trzy tygodnie. W szoku to mogą być kibice a nie zarząd
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To info o tak odległej konferencji to niezły strzał w ryj dla ludzi, którzy żyją Klubem. Szkoda tego nawet komentować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
- "nie jesteśmy w stanie teraz powiedzieć" - "jest nam bardzo przykro". Napisałem już wcześniej ile jest do zrobienia w niespełna dwa miesiące (zapomniałem wtedy dodać zwolnień pracowników klubu). Gdyby zrobili konferencję teraz i tak byście bili pianę, a sami naraziliby się na śmieszność. Oczywiście, tak to widzą ludzie rozsądni, wy bijcie sobie pianę do woli. Mnie nie interesuje czołganie właścicieli, mam wątpliwości czy to w ogóle ma sens biorąc pod uwagę ostatnie 11 lat. To co mnie żywotnie interesuje to przyszłość Wisły.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.05.2022 o godz. 14:41.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tak to widzą ludzie z prowincjonalnych klubów, a nie najbardziej medialnych w Polsce. Zarządzanie w kryzysie przez milczenie to typowy samobój.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 20.05.2022 o godz. 15:01.
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
Czym innym jest koniec sezonu a w naszym przypadku koniec gryw Ekstraklasie a czym innym poczatek sezonu w nowej klasie rozgrywkowej. Całej społeczności piłkarskiej Wisły Kraków należą się słowa wyjasnienia...zamykajace rozdział ekstraklasy. Nikt nie oczekuje dziś planu na jutro.
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Spodziewałem się że będą robić "damage control" przez meczem i zapowiedzą konferencją na poniedziałek, a ci robią za 3 tygodnie XD
Przecież jutro to stadion z dymem pójdzie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
bez żartów ale do tego, trzeba mieć odrobinę krytycyzmu w stosunku do siebie i szacunku do ludzi którzy płacili za bilety, karnety, ratowali klub wpłacając kasę na cegiełki, akcje itp itd. tu tego brak przykre ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
niestety ale Błaszczykowski tak ma ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
W mojej opinii zarządzanie takimi sytuacjami w przedsiębiorstwach, zwłaszcza o roli społecznej, ze wsparciem lokalnej społeczności i samorządu, wymaga szerszej komunikacji i minimalnej transparentności. Tym bardziej, że część kibiców to akcjonariusze. Jak ta komunikacja powinna wyglądać, to już pytanie do ekspertów w tej dziedzinie. Ja bym to jednak widział tak. Konferencję robimy teraz przed meczem, a mecz traktujemy symbolicznie (skoro Kliment już się spakował to znaczy, że w klubie nikt już nie zgrywa nawet pozorów), albo konferencję robimy kilka dni po meczu. Na konferencji mówimy, że a) przeprowadzamy analizę dotychczasowego zarządzania i szukamy błędów do naprawienia w średnim i długim okresie, b) na tej bazie opracujemy strategię działania w najbliższym sezonie i w długim okresie, c) podejmujemy działania doraźne związane ze startem rozgrywek, d) misję analiz i strategii powierzamy osobom x, a misję działań doraźnych osobom y. Preferencyjnie: nie boimy się zasięgnąć pomocy osób z zewnątrz. Więcej szczegółów ws. nadchodzącego sezonu na konferencji za miesiąc, a w sprawie naszych analiz, na konferencji przed początkiem sezonu. Kochamy ten klub, jest nam przykro, przepraszamy kibiców, zrobimy wszystko, co w naszej mocy, do usłyszenia. Tego bym oczekiwał. Nawet gdyby wykonali to po swojemu, czyli słabo. W zamian dostałeś komunikat w social media. Nie film z wypowiedzią legendy i współwłaściciela klubu, który legitymizuje obecne rozdanie, ale komunikat przygotowany przez rzeczniczkę. Konwenanse i wizerunek są bardzo ważne, także w biznesie, zwłaszcza w przypadku klubu sportowego utrzymywanego nie przez buca-milionera, ale kibiców.
Ostatnio edytowane przez czaro : 20.05.2022 o godz. 15:31.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Muszę przyznać się do pomyłki. Wczoraj zakładałem, że przez dwa tygodnie się nie będą odzywać, a potem postawią wszystkich przed faktami dokonanymi, bo już nie będzie faktycznej możliwości zmiany ani kluczowych ludzi, ani kluczowych decyzji.
Ale widzę, że chłopaki wreszcie zaczęli uwzględniać w swoich kalkulacjach ryzyko - na wszelki wypadek przyjęli termin czterech tygodni. Szacun. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jezu kochany, z tego wywiadu wynika, że Małgorzata Domagalik kręci się wokół Wisły.
(pomijając już całą resztę) Ciekawy wywiad. Chciałem tu zacytować kilka rzeczy, ale tego jest sporo. Ale to warto: wp.pl napisał(a):
Ostatnio edytowane przez czaro : 20.05.2022 o godz. 16:25.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
esencja upadku i odpowiedzialnosci za tragiczne transfery...
Cytat:
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po tym wywiadzie możemy stwierdzić jedno:
Cześć, giniemy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
To jest spojrzenie jednej strony czyli Piotra Obidzińskiego, także z dystansem do tego podchodzić, aczkolwiek z pewnością część jest prawdą.
PS. Choćby prezes Socios wskazał, że Piotr Obidziński wcale taki super nie był, i ma sporo za uszami |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tylko dlatego, że Warszawiak z drugiej strony wieści o "trudnym" charakterze JB i wynikających z tego problemach są tajemnicą poliszynela ps. co do tego co powiedział prezes socios jakieś szczegóły ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale znasz drugą wersję, czy to tylko takie gadanie, że prawda leży po środku? A może leży tam, gdzie leży?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Kto opowie posadą za spadek? Odpowiedź na to pytanie musi być znana już, a nie za miesiąc. To nie jest żadne bicie piany tylko naturalna kolej rzeczy. Teraz przez miesiąc będzie w mediach tłumaczenie ugładzanie i ostateczne wnioski, że nie ma co wracać do przeszłości tylko myśleć o przyszłości. Tak to przecież widzą ludzie rozsądni, martwych nikt nie wskrzesi. I bal zacznie się od początku. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cyrk na kółkach, a klakierzy sie obudzą jak rodzina spusci Wisle do II ligi, chociaż nie wiem czy az tak to da sie zjebac
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|