|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Jak ich pokazali na telebimie to gwizdy były takie jakby sąsiadka właśnie wchodziła na murawę.
![]() ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Może zajęty byłem rozgrywkami na sektorze D haha A w temacie: zaraz się okaże, że Mielec nie przystąpi do rozgrywek i Nieciecza się utrzyma z 16 miejsca... I jeszcze zastanawiam się jakie są kryteria upoważniające do bycia uważanym za "tego któremu zależało" Ondrasek niezmiennie nie trafiał całą rundę do bramki i również nie trafił wczoraj. Gruszkowski chyba za ten wywiad, w którym stwierdził, że nigdy nie zagra w barwach pasiastej szmaty. Biegański? |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Nawet jak Mielec nie przystąpi do rozgrywek, to chwała, że jesteśmy niżej niż Termalica. Spadek nam się należy i tyle w temacie. Ja bym nie chodził w następnym sezonie gdybyśmy zostali, bo ktoś nie dostał licencji. To jest zwykłe frajer*two. Ondrasek się nie nadaje. Starał się, był zaangażowany, ale ekstraklasa to nie poziom dla niego. Gdzie miał iść? W Krakowie mu dobrze, ma żonę z Krakowa, wybór był prosty. Napastnik, który strzela dwa gole, to nie napastnik... Szybkiego powrotu do zdrowia i oby to nie był koniec kariery. Mam nadzieje, że jeszcze pogra, ale nie u nas. Gruszkowski? Ten człowiek to nie nadaje się do niczego. Brawa to dostał chyba faktycznie za ten wywiad. Może gdzieś tam się starał, ale to nie ten poziom, nawet pierwsza liga nie jest dla niego. Biegański coś tam wybronił. Czasami mu się udało. Myślę, że bramkarz jest najmniej winny, bo w ataku nie miał kto strzelać, a w obronie po indywidualnych błędach były często bramki. Biegański wybitny nie jest, ale chyba jeden z najmniej winnych spadku. Umieszczenie go na transparencie pewnie jest związane z tym, że jest Polakiem haha. Nie powinno się dziękować żadnemu piłkarzowi, może tylko ten Gruzin i tyle. Paradoksalnie więcej zrobił dla utrzymania Frydrych, który strzelił 4 bramki, a Zdenek 2 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Tak, na telebimie na stadionie ich pokazali to były gwizdy i buczenie. Gdzieś siedzieli.
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc w dupie mam czy brukbet się utrzyma, zasłużyliśmy na ten spadek jak nikt inny i żadnego utrzymania przy zielonym stoliku po prostu nie chcę. Panowie Błaszczykowscy brać się do roboty i budować od nowa ZESPÓŁ a nie zbieraninę pozorantów których wczoraj musieliśmy oglądać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówienie o młodych, że są "drewnem" brzmi trochę zabawnie, gdy przypomnimy sobie, że podobnie mówiono na tym forum o takim na przykład Urydze, a potem skończyło się śmieszkowanie, gdy zaczął trafiać do bramki rywala grając w innej drużynie i stał się podporą defensywy innego klubu, a w końcu przedmiotem pożądania piłkarskiego wielu kibiców Wisły.
Młodym trzeba dać trochę czasu pracując z nimi. Oczywiście, nie staną się nigdy gwiazdami, ale mogą stać się solidnymi, nawet ekstraklasowymi kopaczami. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jak cała drużyna dołuje to nie ma co oczekiwać że jakoś młody weźmie grę na swoje barki. Tym bardziej jeśli w okół nie ma zbytnio wzorców do naśladowania
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Masz rację, ale zauważ również, że żaden młody nie wywalczył sobie miejsca w składzie kosztem słabszego starszego kolegi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Oczywiście może być tak, że wywalą wszystkich, wszyscy odejdą sami, w ogóle wszystko może się zdarzyć i teraz wszystko jest gdybaniem... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Uryga wcześniej grał super, kiedy był w Wiśle (tej z Krakowa)?
A teraz płacze, że kontuzjowany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
to pierwszy mecz którego nieoglądalem odkad mam c+ (2011) , czy ktoś jest w stanie streścic mi co sie działo na boisku ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
W zasadzie to nic. Wisła przeważała,nieudolnie próbowała stworzyć sytuację, a gdy już jakieś miała to żywcem nie miał kto strzelić. Warta wyszła z dwoma akcjami, z jednej padła bramka.
Ot sezon przy R22 w pigułce. Kalka meczów z Radomiakiem,Pogonią,Mielcem,Jagiellonią itd. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|