|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o jakoś składu, pierwsza akcja z udziałem Młyńskiego pokazała, kim graliśmy jesienią i jakie mieliśmy zaplecze wiosną.
Jestem daleki od stwierdzenia, że Brzęczek był głównym problemem czy winnym spadku, ale też od stwierdzenia, że nawet Guardiola by tej ekstraklasy nie uratował. Gdyby ten tlen Wiśle podał ktoś inny, mogłoby się udać - ale znów, nikt wówczas nie pchał się do Wisły, która była w totalnej rozsypce. Ta dyskusja jest raczej nie do przesądzenia, przesądzone jest natomiast, że nie Brzęczek jest głównym problemem Wisły.
Ostatnio edytowane przez czaro : 15.05.2022 o godz. 19:00.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Zgodzę się. Zawodnicy piłkarsko byli słabi, ale nie mówcie, że gorsi od tych Mielca czy WKSu. Po prostu patrzyło się na tę zbieraninę i myślało "oni tego znowu nie dźwigną". Praktycznie w każdym meczu na wiosnę brakowało w nich wiary na dobry wynik, takie snucie się po boisku, będąc myślami gdzie indziej, już pogodzeni z kolejną stratą punktów. Jedynie najnowsze nabytki - Gio i Poletanovic - dawali od siebie coś więcej.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|