|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie chcę nikogo martwić ale polsat go czy jak to sie tam nazywa jest dla posiadaczy abonamentu cyfrowego polsatu.Tak mi to przynajmniej wyjaśniono jak drążyłem temat przy pucharze polski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Pod tym linkiem pisalo 40zl miesiecznie wersja internetowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nieprawda.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tak, na chwilę obecną 40 zł. m-c przez Internet. I chyba to obecnie najlepsza wersja.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tylko weźcie pod uwagę, że Polsat transmituje tylko wybrane mecze
![]() ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wybrane mecze lecą na Polsacie Sport (3 w kolejce).
Wszystkie mecze 1 ligi są właśnie na tym polsatgobox |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W ratowanie Wisły trzy lata temu włączono zbyt wiele osób, aby dziś pozwolono, aby Wisła spadła.
Spadek Wisły oznaczałby duże straty marketingowe, więc tutaj upatrywałbym szanse. Przypominam pamiętne słowa Leśnodorskiego, że Wisła ma ogromny potencjał. Błaszczykowski tego nie umiał wykorzystać, więc władze ligi i telewizja Canal pomogą. Oby. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
![]() Zasadnicze pytanie - co będzie większe - chęć władz ligi i TV żeby Wisła została czy niechęć do Błaszczykowskiego ze strony sędziów i włodarzy innych klubów Ekstraklasy ? Odnoszę wrażenie , że o ile przy ratowaniu Wisły wiele klubów Ekstraklasy ( władze tych klubów ) trzymało za nas kciuki tak dzisiaj te same osoby czują do Nas niechęć z wielu powodów ....no może poza Rakowem gdzie jest kumpel Brzęczka i Błaszczykowskich. Jeżeli byłyby to czasy spółdzielni ( choć nie wykluczam , że jeszcze są ) to bylibyśmy pierwszym klubem przeciwko , któremu zostałaby ona założona. Przykre ale takie odnoszę wrażenie. Nikt nie lubi klubów w których są ciągłe płacze , że są krzywdzeni przez wszystkich naokoło i budowana jest oblężona twierdza... a do tego powoli zmierzamy niestety. Bardzo podobnie było z parchami za Probierza , wszystkich wk... tym ciągłym płaczem o sędziach, Varze, żonach sędziów itp.Sędziowie to stety lub niestety też ludzie i uważacie , że taki sędzią nie puści stykowej sytuacji na korzyść przeciwnika Wisły mając na uwadze , że tutaj po meczu beształo się jego kolegów wcześniej ? Pomijam oczywiste błędy sędziowskie ale nad nimi wszyscy też po meczach przechodzą do porządku dziennego ...
Ostatnio edytowane przez ciastek88 : 09.05.2022 o godz. 11:51.
![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Tylko kolego właśnie dlatego ze jest dużo osób zaangażowanych w ratowanie klubu, marka medialna itd. wszyscy teraz będą uważnie obserwować czy przypadkiem nikt nam specjalnie nie pomaga - za rok są wybory, służby tylko czekają na jakiś sukces w postaci np. zatrzymania przekupnego sędziego czy działaczy zaangażowanych w ratowanie jakiegoś klubu( oczywiście gdyby tacy byli co jest raczej nieprawdopodobne). A więc chcesz liczyć na kogoś, licz na siebie. Remis z Radomiakiem i wygrana z Warta dadzą utrzymanie. Wywalczone na boisku nie pod stolikiem.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Armin : 09.05.2022 o godz. 11:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Trio założyło spółdzielnię żeby rozjebać Wisłe. 3 lata się starali i im się już prawie udało spaść. Beka
Bardziej prawdopodobne niż spółdzielnia jest to, że po prostu od 3 lat mamy źle zarządzany klub i to wszystko + wszystkie plagi złożyły się na nas w tym sezonie i efekt mamy jaki mamy. Zresztą, wcale nie jest tak źle. Poprzednie dwa sezony to też w pewnym momencie było uciekanie spod topora. Różnica była taka, ze wtedy się szybko udawało, wygraliśmy kilka meczów i można było odetknąć. Teraz sytuacja jest podobna, tyle, że jeśłi się utrzymamy to z minimalnym zapasem pkt i nie mamy tego komfortu, że na kilka kolejek przed końcem mamy już zapewniony spokój. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Kiedyś, kiedy ratowano Wisłę, PZPN-em rządził Boniek. Otóż Boniek jest jaki jest, ale jedno jest oczywiste - PR był dla niego wszystkim. Marketing to była ta broszka, na której mu zależało i na której się znał. Dlatego jemu zależało na tym, żeby Wisła przetrwała. Obecnie rządzi Kulesza. On ma inne podejście. Jemu na marketingu ligi może tak mocno nie zależeć. Dla niego ważniejsze są związkowe relacje między baronami, klubami, działaczami, bo z tego wyrósł i na tym zbudował swoją pozycję. A Wisła pod rządami trio jest kompletnie odcięta od tych relacji, z własnej zresztą inicjatywy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
I to dlatego m.in. Kulesza przeforsował Jazdzynskiego do rady nadzorczej ekstraklasy? Inna sprawa że nikt się nie będzie do tego mieszał czy sportowo Wisła spadnie czy nie. Co innego gdybyśmy mieli (przejściowe) problemy organizacyjno-finansowe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Proponuję akcję: powiększmy ligę o drużyny z Ukrainy, niech sobie pograją z nami, anulujmy spadki w tym roku, bo wojna.
Na to szaleństwo jest więcej szans niż na 6 punktów w ostatnich 2 kolejkach. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
A ja mam pytanie, czy orientuje się ktoś jak sprawa ze stadionem w 1-szej lidze? Może gdzieś jakiś artykuł na ten temat albo ktoś może się z klubu wypowiadał na ten temat.
Dalej będzie kosmiczny wynajem całości? Bo zakładam że granicy 15000 możemy nie przebić w 1.lidze. Czy jednak będziemy tak jak Garbatrnia, tzn. tylko dolne E+ powiedzmy VIPy, C i góra B/D? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Chłopie, oni tam u góry pewnie jeszcze są w szoku. Wątpię, czy ktoś ma jakikolwiek plan działania. Sądząc po ich dotychczasowych ruchach, to wszystko będzie załatwiane na łapu-capu bez jakiegokolwiek przemyślenia.
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Spokojnie Brożek ze swoim doświadczeniem już wyszukuje młodzieżowych reprezentantów Mołdawii, którzy boją się kopać piłki. Ci u góry o ile intencje mają dobre to nie potrafią w ogóle się uczyć na błędach. Temat o walce o utrzymanie polecam zostawić otwarty.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedno z drugim się nie wyklucza .
TRIO uratowało Wisłę ? TAK TRIO spuściło Wisłę do 1 ligi ? TAK Póki co dzieje TRIO w Wiśle to wypisz wymaluj historia ala Philippe Petain ![]() ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Na pewno tylko część trybun zostanie udostępniona.
Z ciekawszych meczy: Widzew (o ile nie awansuje), Arka (to samo), ŁKS, Resovia, GKS Katowice, może Ruch jak awansuje. Ech... ciężko się będzie na to patrzyło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wszyscy wierzylismy w utrzymanie, ale taka prawda ze pachnialo tym od 3 sezonow. Szkoda. Stalo sie. Nie wiemy co bedzie dalejâŚ. Miej milosierdzie dla nas i calego swiata xD xD
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Pewnie będzie akcja karnetowa i próba sprzedania wszystkich miejsc po dobrych cenach. Wtedy wyjdzie ile potrzebujemy trybun
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Witaj 1 ligo.
O genezie juz nawet nie ma co pisac ,dostalismy to o co proslilsmy sie 3 lata. Poszlismy drogą Widzewa ,Poloni Warszawa czy GKS.Co sezon słabiej,i konstrukcja-juz nie wytrzymała. Oby szybko sie pozbierać i wrócic.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 14.05.2022 o godz. 19:12.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie chce znowu robić za Kasandrę, ale szybko do eklapy to my nie wrócimy - nie wierze w zdolność do wyciągania wniosków przez Trio.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę , że 2/3 TRIO ma zdolności do wyciągania wniosków w końcu jakiś sukces w biznesie osiągnęli. Problem widzę u pozostałej części TRIO...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ja obstawiam, że trio utrzyma trzon zespołu przedstawią to jako sukces dokupią trochę szrotu i udowodnią na boisku, że nie nadają się nawet na 1 ligę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
chyba jedyny przypadek, który pamiętam, awansu od razu po spadku to pejsy. Ale mieli Filipiaka, który mógł finansować tę drużynę bez patrzenia, czy budżet się spina. My tego komfortu nie mamy.
A mówiąc o żydach, to mają niemal idealny sezon. Lech majstrem, my spadamy, brakowało tylko żeby nam dojebali na derbach. Mogą ten dzień zapisać sobie w kalendarzu i obchodzić rocznice. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ludzie zapominają, że sama chęć pozyskania piłkarza i kasa to nie wszystko - on jeszcze musi się zgodzić do nas przyjść. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
W związku z tym ze żadne konieczne i rozsądne roszady w zarządzie nie wchodzą w grę, można jedynie się modlić żeby przestawili w końcu zespół na ciekawych polakow. Bez całego szrotowego zaciągu Słowacji, Czech, czy innych dalekich krajów. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|