The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2022, 15:19
Obrażony Kuba poinformował szatnię, że od dzisiaj się opierdalamy i gramy przeciwko trenerowi - możesz wierzyć w taki przebieg zdarzeń, przecież Ci nie zabronię
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.05.2022, 15:23
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Obrażony Kuba poinformował szatnię, że od dzisiaj się opierdalamy i gramy przeciwko trenerowi - możesz wierzyć w taki przebieg zdarzeń, przecież Ci nie zabronię
Chcę tylko powiedzieć, że zaraz po meczu "pojajeczkowym" ktoś napisał tu na forum, że już do końca będziemy przegrywali i że możemy to spokojnie obstawiać u buka.
Nie chce mi się teraz szukać tego posta.

Potraktowałem to jako szerzenie pesymizmu, a okazuje się z perspektywy czasu, że kolega miał chyba lepsze rozeznanie w szatni niż Ty.
Można było majątek wygrać.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.05.2022, 16:57
Lepiej bym tego w kilku słowach nie ujął.

Już Ci mówiłem że to nie jest kwestia wiary tylko zrozumienia. Do jajeczka średnia Hyballi to 1,63 na mecz, po jajeczku 0,2 na mecz. Możne oczywiście opowiadać bajki o zajechaniu tylko dlaczego nagle poczuli się zajechani jak Błaszczykowski pogniewał się z trenerem. To są wszystko fakty. Smutne fakty które teraz odbijają się czkawką.

Kuba swoich intencji nikomu już udowadniać nie musi - dla mnie to naprawdę kuriozum, że kibic Wisły może oceniać go w taki sposób. Mógł sobie podpisać kontrakt w Stanach i zarabiać duże pieniądze na koniec kariery, grzejąc się w słoneczku - to tyle, jeśli chodzi o czyny i fakty. On popełnia błędy, może się nawet na nich nie uczy, ale zarzucać mu, że swoje ego stawia ponad klub?

Fakty są również takie, że Wasz niemiecki profesjonalista został wypieprzony z kolejnych klubów, w których pracę podjął po przygodzie z Wisłą i do dzisiaj milczy odnośnie powodów rozstania się z naszym klubem. Ciekawe, kto się tam na biedaka obraził
Już bez przesadyzmu tyle samo kasy co Błaszczykowski wydali na Wisłę Królewski i Jażdżyński. Też mogli siedzieć gdzieś na słoneczku. Różnica taka, że po trzech latach ich robotę można oceniać bardzo dobrze, a imć Błaszczykowski z bratem spuszcza nas właśnie do pierwszej ligi. Tak to się nauczył prowadzenia sportowego klubu kopiąc piłkę na zachodzie.

A co do niemieckiego profesjonalisty. To, że nie komentuje kulisów jego pobytu w Krakowie akurat bardzo dobrze o nim świadczy.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 14.05.2022 o godz. 17:09.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów