|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Obrażony Kuba poinformował szatnię, że od dzisiaj się opierdalamy i gramy przeciwko trenerowi - możesz wierzyć w taki przebieg zdarzeń, przecież Ci nie zabronię
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nie chce mi się teraz szukać tego posta. Potraktowałem to jako szerzenie pesymizmu, a okazuje się z perspektywy czasu, że kolega miał chyba lepsze rozeznanie w szatni niż Ty. Można było majątek wygrać. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Już Ci mówiłem że to nie jest kwestia wiary tylko zrozumienia. Do jajeczka średnia Hyballi to 1,63 na mecz, po jajeczku 0,2 na mecz. Możne oczywiście opowiadać bajki o zajechaniu tylko dlaczego nagle poczuli się zajechani jak Błaszczykowski pogniewał się z trenerem. To są wszystko fakty. Smutne fakty które teraz odbijają się czkawką.
A co do niemieckiego profesjonalisty. To, że nie komentuje kulisów jego pobytu w Krakowie akurat bardzo dobrze o nim świadczy.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 14.05.2022 o godz. 17:09.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|