The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2022, 20:06
Tak Drozdzie, a to wszystko wiesz z mediów + Twoje wyobrażenia. Pisałem już - nie będę Cię przekonywał, wierz w co tam sobie chcesz, ja zostanę przy swoim, bo mam ku temu powody.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 11.05.2022, 20:17
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Tak Drozdzie, a to wszystko wiesz z mediów + Twoje wyobrażenia. Pisałem już - nie będę Cię przekonywał, wierz w co tam sobie chcesz, ja zostanę przy swoim, bo mam ku temu powody.
Robercie, ale wiesz że w Twój obiektywizm raczej nie jest brany przez kogokolwiek na poważnie?
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 11.05.2022, 20:52
azor napisał(a):Wyświetl post
Robercie, ale wiesz że w Twój obiektywizm raczej nie jest brany przez kogokolwiek na poważnie?
raczej małobystry post

pozdrawiam
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 11.05.2022, 21:37
Jasne, że z mediów bo w mediach pokazują mecze i nie jest trudno ocenić kiedy drużyna udaje, że gra, a kiedy nie ma siły biegać. TO WIDAĆ. Dlatego bajki o przemęczeniu katorżniczymi treningami można opowiadać, jednak wierzyć w nie może tylko ktoś kto nie widział popisów od Podbeskidzia do zwolnienia Hyballi albo ktoś kto powiela przyjętą linię z najróżniejszych powodów. Cieszynka była faksymile Kuby, był tak zacietrzewiony, że nie potrafił sobie tego odmówić. Nic nie miało znaczenia tylko jego urażona duma. Najśmieszniejsze jest to, że cala ta błazenada mogła trwać tylko dlatego że Hyballa po zastąpieniu Skowronka oddalił nas na bezpieczną odległość od zagrożenia spadkiem, a że nasze sportowe ambicje od jakiegoś czasu to "nie spaść" więc można sobie było przegrywać na złość oszołomowi. Więc drogi Serku to nie jest kwestia wiary tylko zrozumienia. Gdybym się mylił nie bylibyśmy teraz w takiej dupie, a jesteśmy.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 11.05.2022, 23:40
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jasne, że z mediów bo w mediach pokazują mecze i nie jest trudno ocenić kiedy drużyna udaje, że gra, a kiedy nie ma siły biegać. TO WIDAĆ. Dlatego bajki o przemęczeniu katorżniczymi treningami można opowiadać, jednak wierzyć w nie może tylko ktoś kto nie widział popisów od Podbeskidzia do zwolnienia Hyballi albo ktoś kto powiela przyjętą linię z najróżniejszych powodów. Cieszynka była faksymile Kuby, był tak zacietrzewiony, że nie potrafił sobie tego odmówić. Nic nie miało znaczenia tylko jego urażona duma. Najśmieszniejsze jest to, że cala ta błazenada mogła trwać tylko dlatego że Hyballa po zastąpieniu Skowronka oddalił nas na bezpieczną odległość od zagrożenia spadkiem, a że nasze sportowe ambicje od jakiegoś czasu to "nie spaść" więc można sobie było przegrywać na złość oszołomowi. Więc drogi Serku to nie jest kwestia wiary tylko zrozumienia. Gdybym się mylił nie bylibyśmy teraz w takiej dupie, a jesteśmy.
W dupie jesteśmy przez tragiczną politykę sportowo-transferową, błędne decyzje personalne (Hyballa, Guła, Pasieczny) czy chybione transfery. Reszta to jak już pisałem jedynie Twoje wyobrażania, bardzo dalekie od rzeczywistości.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 12.05.2022, 00:34
błędne decyzje personalne (Hyballa, Guła, Pasieczny) .
w nawiasie brakuje nazwiska Dawid Błaszczykowski.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 12.05.2022, 07:15
W dupie jesteśmy przez tragiczną politykę sportowo-transferową, błędne decyzje personalne (Hyballa, Guła, Pasieczny) czy chybione transfery. Reszta to jak już pisałem jedynie Twoje wyobrażania, bardzo dalekie od rzeczywistości.
G prawda, personalnie skład mamy dużo mocniejszy niż miał Hyballa. Tylko grają tak jak po jajeczku. Gdzie jest Starzyński? Powrót do juniorów? Każdy transfer będzie tragiczny prędzej czy później jak trafi do bagna mentalnego które mamy od focha Jakuba.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.05.2022, 08:58
Być może masz powody.
W takim razie polityka informacyjna klubu też jest do dupy, skoro Ty możesz coś wiedzieć, a pozostali są skazani na domysły.
I to, ze wiesz - niczego w tym momencie w przekazie klubowym nie zmienia.
Poza tym: zachowanie zarządu w okresie "nieporozumień" z Hyballą było skandaliczne.
Przestał spełniać ich oczekiwania?
Należało się z nim rozstać/zawiesić umowę/wysłać na urlop... zamiast pieprzyć głupoty, wpuszczać do mediów insynuacje i robić akcje z "cieszynkami", które były tylko oznaką prostactwa.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.05.2022, 14:45
Tak, ale skoro ciąży to w stronę pośrednictwa pomiędzy klubem a kibicami, to może takie miejsce w radzie nie byłoby złym pomysłem. Albo i byłoby, podrzucam wątek do dyskusji.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 12.05.2022, 14:56
czaro napisał(a):Wyświetl post
Tak, ale skoro ciąży to w stronę pośrednictwa pomiędzy klubem a kibicami, to może takie miejsce w radzie nie byłoby złym pomysłem. Albo i byłoby, podrzucam wątek do dyskusji.
Byłoby, nie było, może to potrzebne, może nie - ale to decyzja na przyszłość.

Nie mam pojęcia jak niby rozliczać stowarzyszenie z wykonywania zadań, których wykonywać wcale nie miało, a nawet wprost przeciwnie - dotychczasowa "polityka" była taka, że kibice mają się nie mieszać w zarządzanie klubem, bo były złe (delikatnie rzecz ujmując) doświadczenia w tym zakresie.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.05.2022, 15:25
Tak.

10 znaków.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.05.2022, 11:50
Racja, w sumie jakakolwiek logistyka z biletami nie wychodziła mu najlepiej
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania