|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Cytat:
Samorządowe!!! To spora różnica! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lech i Raków dziś prawie się nacięły myśląc, że wygrają na stojąco. BBT i Górnik Łęczna jeszcze walczą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Żadna różnica. Samorząd to niby skąd ma pieniądze?
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 24.04.2022 o godz. 17:18.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
jednakowoż BBT wygrywająca 4:0 we wroclawiu gdzie my sie nacielismy , to wyglada nieciekawie
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ta liga jest chora . Tydzien temu Sobota strzelil z 2 metrów w słupek w meczu z Rakowem co sprawiłoby ,że Sląsk wygrałby z kandydatem do tytułu na jego bosiku. W nastepnej kolejce ten Slask grajac u siebie dostaje od ostatniej druzyny 4-0...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jak ktoś pisze,że liga jest chora to niech zainteresuje się np żużlem. Macedonia wygrywa z Włochami to dopiero jest chore , w meczu o najwyższą stawkę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Raków w meczu z WKS i wczoraj z Łęczną grał kaszanę.na ich szczęście ani jedni ani drudzy tego nie wykorzystali. BBT podłapało Sląska i wybiło im korzystny wynik z głowy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ugrali?W następnej kolejce grają w Białymstoku.Możliwe że w tym meczu poznamy kolejną drużynę która się obroni i drugą która leci z ligi.Szczerze to nie myślałem że tyle drużyn włączy się do "walki o spadek"W Śląsku robi się naprawdę gorąco.Jeśli osuną się na miejsce spadkowe na reakcję może być już za póżno.Właśnie zamrożono piłkarzom pensje ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a gdyby bylo dzielenie pkt tak jak pare sezonow temu to by sie dopiero w tym sezonie jaja działy w obu grupach.
Fajnie by się oglądało ten sezon w takiej formule |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 25.04.2022 o godz. 11:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
A niejaki pepe72 trąbi o tym od kilku(nastu?) tygodni: mamy najłatwiejszy (teoretycznie) terminarz z wszystkich ekip tak zażarcie walczących o spadek. Temat statystyczny m.in. - matematyka nie boli aż tak bardzo
![]() Oczywiście jak nie wygramy tych 2 czy 3 meczów to pewnie spadniemy, ale to nie jest tak, że jesteśmy już w I lidze ... Zresztą, jeśli tego nie wykorzystamy to znaczy, że zasługujemy na odpoczynek od Ekstraklasy i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
tomytom napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() A z tym terminarzem to mieliśmy cholernie ciężki marzec. Teraz ciężko mają pozostali. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cóż, wszystko zależy od gry naszych piłkarzy, ścisk w tabeli jest taki że dopiero Warta i Legia mogą się czuć w miarę bezpiecznie, przy założeniu że nie zaliczą jakiejś serii porażek. Pozytywne jest to na tle drużyn z którymi rywalizujemy wyglądamy bardzo dobrze. Byle tylko przekuć to na punkty.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Szykujcie się na walkę o utrzymanie w 1 lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Juz tylko jakims cudem mozemy sie utrzymać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Chyba walka o spadek
Pierwszoligowi piłkarze Pierwszoligowy trener (8 pkt w 11 meczach, ) Prezes to chyba bardziej trzecioligowy... Pressing tak nieskładny ostatni raz widziałem na orliku Takie krycie i odpuszczanie w obronie to w bklasie się kończy zje.bka Żal na to patrzeć ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A jednak...kolejny, bardzo poważny krok do 1 ligi. Z taką postawa nie zasługujemy na utrzymanie.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
łatwy terminarz
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Z taką obroną ,ło panie nie mamy czego szukać w Ekstraklapie.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wiedziałem, że lecimy z ligi już od dłuższego czasu, ale trzeba przyznać chłopakom punkty za styl
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale mamy pecha w tym sezonie. Spadamy tego jestem pewien. Dlaczego?
Bo nie potrafimy wygrać decydujących meczów. Mamy do tego kurewskiego pecha. Przykre, ale prawdziwe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jestem pesymistą.
Tym bardziej, że tu nie będzie refleksji i reformy, tylko oblężona twierdza, w ostateczności mieszanie herbaty, licząc, że się osłodzi. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moje małe marzenie: spuścić z ligi zespoły od 13 w dół, do tego zespoły 10-12 grają baraże z 1-3 z 1 ligi. Ekstraklasa na 12 zespołów, bo więcej drużyn w Polsce na tym poziomie i tak nie mamy.
Jak dla mnie to równie dobrze maszyna losująca mogła by wybierać 3 spadkowiczów. Tu jest tyle koszmarnych drużyn, że oglądać się tego nie da. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie mamy pecha jesteśmy denni i nawet w 1 lidze będzie problem z utrzymaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie był pech, tylko głupota.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja myśle ,że już za tydzien ( mimo ze pewnie matematycznie będą szanse) żydy nas spuszczą do 1 ligi. Już się nie podniesiemy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|