|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie zrozumiesz. Jestem kibicem. Kim ty jesteś nie będę komentował bo szkoda czasu na jakieś zera z internetu... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Realistą i uwierz, że mnie to boli tak samo bardzo. Ale wiara w ten zespół już nie ma najmniejszego sensu, w kluczowych momentach dają nieziemskiej dupy i jedyne na co teraz trzeba liczyć to na cud.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Tak jak napisałem - jestem kibicem i mężczyzną, przegraliśmy mecz po frajerskiej akcji - trudno. Byłem zły, przeszło mi. Nie takie powroty w lidze widziałem jak odrobienie dwóch punktów w czterech meczach więc nie będę pisał że to koniec co mecz, bo w sumie po co? A Tobie i innym frustratom mogę tylko współczuć. Daj adres to Ci wyślę podpaski, tylko napisz ile kropek bo mogę programować aplikacje zarządzające sprzętem wartym dziesiątki milionów dolarów a i tak do dziś ni chuja tych oznaczeń nie ogarniam. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|