The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2022, 20:11
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Popisałeś się, brawo. Widać jacy kretyni siedzą na tym forum.
U kolegi widzę jeszcze silny syndrom wyparcia, przecież wygramy teraz 4 mecze z rzędu co nie?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.04.2022, 20:15
Stelio napisał(a):Wyświetl post
U kolegi widzę jeszcze silny syndrom wyparcia, przecież wygramy teraz 4 mecze z rzędu co nie?
Ja zakładam że skoro mamy dwa punkty straty i cztery mecze, to jeszcze nie spadliśmy.
Nie zrozumiesz. Jestem kibicem. Kim ty jesteś nie będę komentował bo szkoda czasu na jakieś zera z internetu...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 25.04.2022, 20:19
Ja zakładam że skoro mamy dwa punkty straty i cztery mecze, to jeszcze nie spadliśmy.
Nie zrozumiesz. Jestem kibicem. Kim ty jesteś nie będę komentował bo szkoda czasu na jakieś zera z internetu...
Realistą i uwierz, że mnie to boli tak samo bardzo. Ale wiara w ten zespół już nie ma najmniejszego sensu, w kluczowych momentach dają nieziemskiej dupy i jedyne na co teraz trzeba liczyć to na cud.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 25.04.2022, 22:42
wolfy czy ikolaj czy inny przehuj Wilk - moge miec prosbe ? czy mnie zbluzgasz i bedzuiesz pokazywa jaki jestesn kozak albi inny szarks >?
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.04.2022, 22:56
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
wolfy czy ikolaj czy inny przehuj Wilk - moge miec prosbe ? czy mnie zbluzgasz i bedzuiesz pokazywa jaki jestesn kozak albi inny szarks >?
Nie potrafisz napisać tak żeby nie trzeba było się domyślać o co ci chodzi baranie?
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 25.04.2022, 23:10
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Nie potrafisz napisać tak żeby nie trzeba było się domyślać o co ci chodzi baranie?
za trudne ? sory
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.04.2022, 23:28
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
Kozak na zdychającym forum. Jesteś zwykłą szmatą która nie umie przyjąć porażki jak mężczyzna czego żenujące efekty można tu zaobserwować. Nic co napiszę nie zrobi Ci gorszego obciachu niż Ty sam już zdołałeś.

Tak jak napisałem - jestem kibicem i mężczyzną, przegraliśmy mecz po frajerskiej akcji - trudno. Byłem zły, przeszło mi. Nie takie powroty w lidze widziałem jak odrobienie dwóch punktów w czterech meczach więc nie będę pisał że to koniec co mecz, bo w sumie po co?

A Tobie i innym frustratom mogę tylko współczuć. Daj adres to Ci wyślę podpaski, tylko napisz ile kropek bo mogę programować aplikacje zarządzające sprzętem wartym dziesiątki milionów dolarów a i tak do dziś ni chuja tych oznaczeń nie ogarniam.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów