|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
A slysales o niewierzacych 9w Boga) a w ostatniejchwili jednak sie nawracaja ....Nie zeby wierzyli ale tak dla swietego spokoju bo byc moze cos ich czeka po smierci![]() Czyli sam sie juz placzesz bo piszesz blizej mi......do bledu ludzkiego niz do wybuchu..... A ja czepilem sie tylko jednego; "Naprawdę każdy, kto w najmniejszym stopniu lobbuje całą historię chociażby stwierdzeniem "a kto wie, może" jest idiotą i powinno się mu odebrać prawo do głosowania." Czyli jezeli nie udowodniono putinowi czy komukolwiek innemu zamachu to dowod, ze zamachu nie bylo. Mnie nie chodzi o poszlaki a rzeczywisty dowod! Masz taki, zeby mnie praw wyborczych pozbawic? PS. Dyskusja w tym watku nie jest o sadach i pogladach (preferencjach) politycznych! Ale Asowi podpowiem, ze dzialajac w stanie wojennym w partyzantce mialem (informacje od kumpli z calej Polski) wiele sygnalow o pomagajacych nam prokuratorach. Nie wolno wszyskich prorokow z tego okresu wrzucac do jednego wora.....ale to nie watek w tym temacie. Wiec przemilczmy. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|