The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2022, 19:46
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Potwierdzam tę refleksję na tym przykładzie. Przychodzi jakiś nierozgarnięty gość, cytuje mnie, a polemizuje sam ze sobą, z przynajmniej nie z tym, co napisałem, tylko z jakimś mitycznym forum, nie wiedzieć czemu adresując to do mnie.

Chcesz dyskutować ze mną, dyskutuj z tym, co ja napisałem, a nie z tym, co napisali inni.
Wydaje mi się że to co napisałem jest jasne i jednoznacznie odnosi się do Twojego postu. Nie chcesz/nie umiesz, to po prostu nie odpowiadaj. Pisanie że rzekomo zabrakło ambicji i zapieprzania ma się nijak do meczu, to czego zabrakło to umiejętności i ławki rezerwowych. Przegraliśmy jakościowo na każdej pozycji, żadne zapieprzanie tu nie pomoże, zresztą, jak pisałem - jesteśmy źle przygotowani.

Próbowaliśmy się odgryzać, strzeliliśmy pięknego gola - na więcej nas nie stać. Pogoń nie rzuciła nam koła ratunkowego jak Lechia, tylko kowadło - i poszliśmy na dno. Po walce, ale gdzie my a gdzie oni...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów