|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie mieli dokąd nie zaczęło mu odpierdalać .Nie ma sensu ponownie pisać co się działo na treningach.A że właściciel ma więcej do gadania w klubie niż trener?No cóż podejrzewam że ma więcej do gadania niż ktokolwiek w klubie i jest tak praktycznie wszędzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dlatego podziękowania za hujnię którą prezentujemy na boisku, nieprzerwanie od momentu focha właściciela, aż po dzień dzisiejszy. Należą się właśnie właścicielowi.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jednak właścicielowi zabrakło w tym momencie odwagi cywilnej i wolał wyciągać ziemniaczki z ognia cudzymi rękami. Nie mam pretensji do Kuby o to, że zwolnił Hyballę - miał do tego pełne prawo. Razi mnie tylko sposób w jaki to zrobił. Jest on przejawem małości. Przykro mi, bo zawsze Kuba był dla mnie ważny jako wiślak i żal mi, że nie potrafi czasem się zachować jak należy. Niestety, obawiam się, że to się już nie zmieni. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|