The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2022, 11:02
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Starzyński i Młyński na skrzydłach? To my przed meczem rzucamy ręcznik
A to dlaczego? Ja wolę ich od Saviców, Hugich i Cissey'ów
W mojej ocenie są lepsi. Starzyński to nasz jedyny skrzydłowy, który ma depnięcie. Brzęczek na nich wpłynie i będą chodzić na skrzydłach aż miło
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.02.2022, 11:59
pawlozm napisał(a):Wyświetl post
A to dlaczego? Ja wolę ich od Saviców, Hugich i Cissey'ów
W mojej ocenie są lepsi. Starzyński to nasz jedyny skrzydłowy, który ma depnięcie. Brzęczek na nich wpłynie i będą chodzić na skrzydłach aż miło
Młyński w ogóle nie nadaje się na skrzydłowego, nie ma szybkości, dośrodkowania ani dryblingu. Statystyki pojedynków ma dramatycznie słabe - w tych które widziałem przegrywa wszystko.
Starzyński jest kompletnie bezproduktywny.

Wystawianie ich od pierwszej minuty na skrzydle dotąd kończyło się tym że nasze skrzydła nie istniały ani w ataku, ani obronie i cały ciężar spoczywał na bocznych obrońcach.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.02.2022 o godz. 12:43.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.02.2022, 12:23
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Starzyński jest kompletnie bezproduktywny.
Co wynika z innego jego problemu. Nie wiem czy potrafię dobrze ująć, ale wygląda tak, jak nastolatek (którym jest) grający z dorosłymi. Nie wiem czy musi podpakować czy nauczyć się rekompensować swoje braki fizyczne, ale na razie bardzo łatwo go nakryć czapką zarówno, gdy gra w ofensywie, jak i defensywie. Niestety, na dłuższą metę nie daje rady w tak fizycznej lidze.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.02.2022, 17:11
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Co wynika z innego jego problemu. Nie wiem czy potrafię dobrze ująć, ale wygląda tak, jak nastolatek (którym jest) grający z dorosłymi. Nie wiem czy musi podpakować czy nauczyć się rekompensować swoje braki fizyczne, ale na razie bardzo łatwo go nakryć czapką zarówno, gdy gra w ofensywie, jak i defensywie. Niestety, na dłuższą metę nie daje rady w tak fizycznej lidze.
Niestety masz rację. Gdyby chociaż miał ponadprzeciętną szybkość i zwrotność to może rekompensowałoby to jego mizerne warunki fizyczne i to że każdy kontakt z przeciwnikiem ciało w ciało to strata i gleba.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów