|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Jak po mistrzostwie czy innych sukcesach należą się podziękowania i gratulacje, tak po tym co od pół roku prezentują piłkarzyki należy się reprymenda. To jest całkowicie naturalne. Inna sprawa, że poza kibicami podobną rozmowę powinny z piłkarzykami przeprowadzić władze klubu, a nie słyszałem żeby prezes czy inny przedstawiciel poświęcił na to swój cenny czas... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Inna sprawa że Królewski wypłakujący się na twitterze jak można być zawodowym piłkarzem i nie mieć ambicji wskazuje że nie mają planu B wobec rodzinnej atmosfery i klepania po plecach. Tym bardziej zastąpienie Guli duetem Brzęczek/Sobolewski było konieczne. Są ludzie dobrze reagujący na pozytywne bodźce, inni muszą czuć bat nad głową. Widocznie ściągnęliśmy sporo kopaczy naturalnie pozbawionych ambicji i woli walki. Jakoś mnie to nie dziwi... azor - mam w dupie opinię ludzi którzy nie chodzą i pewnie długo nie pojawią się na Reymonta. Aktualnie priorytetem jest utrzymanie. Kibice - klienci przychodzący na produkt Wisła Kraków jeszcze długo nie będą nam grozić - aktualnie oglądanie gówna jakie gramy przyciąga tylko masochistów zwanych kibicami. Widzę że koniecznie chcesz pokazać wyższość moralną, nie wiem po co, nic się wielkiego nie wydarzyło. Robisz tylko z siebie pajaca.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.02.2022 o godz. 22:36.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
||
W żaden sposób nie chce pokazywać wyższej moralności, bo nie mam ku temu żadnych podstaw. Chodzi mi jedynie o to, że kibice jako część mikrosystemu jakim jest klub piłkarski mogą czasami się zastanowić i zamiast działać pod impulsem emocji zastanowić się co w danym momencie będzie najlepsze. Wycieczka do Myślenic była infantylna. Książe Palownik napisał(a):
Jeżeli masz 30/40/50 lat i jeździsz na trening pokrzyczeć na piłkarzy, to nie ma się co okłamywać - coś tam pod kopułą musi być nie tak. Zasługują na ostrzejszą reakcje? Czyli co, jednak w.......? Przypomnę, to jest tylko piłka nożna, tylko piłkarze, tylko wyniki meczów - czy to naprawdę powód żeby działać ostrzej? Co do kwestii, że powinni być zwolnieni w....u - zgadzam się w 100%. Wchodzimy jednak w kwestie zarządzania, które jest tematem na zupełnie inna rozmowę. Długą rozmowę. Karherop napisał(a):
I idąc tym tokiem - tak, ma prawo zwyzywać kasjerkę w biedronce od kurew, ale o kim to świadczy, kto w tej sytuacji jest burakiem? Wiesz, że można komuś zwrócić uwagę w sposób kulturalny, cywilizowany czy za każdym razem reagujesz dymem? A przyjechali kiedyś podziękować za serie wygranych meczy? Nawet w czasach Cupiała? |
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dla wielu kibiców w tym mnie - Wisła jest częścią ich życia. Wszystko kręci się wokół niej. Ludzie zawierają przyjaźnie na całe życie , poznają swoje drugie połówki , przyprowadzają swoje dzieciaki na stadion - zapisują na treningi. Żyją tym klubem non stop łącząc ten czas z życiem rodzinnym i zawodowym. "WISŁA to nie pięć liter to całe życie!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Aż włączyłem. Imo był po prostu normalny.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja widziałem na tej platformie canal+.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zmieniając temat, na ten moment Brzęczek pokazał się w kilku drobnych aspektach jako mocny od strony pr i mentalnej. Podbudowuje zawodników w mediach, wychodzi do kibiców na treningu czy dziś po meczu, wyraźnie i nagrzał na ten mecz. Zupełnie inaczej niż w kadrze.
Ciekawe, ile to potrwa, ale oby jak najdłużej. Jeśli mamy się utrzymać, to bardzo tego potrzebujemy. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Nasi kibice od 2 lat należą do najcierpliwszych w Polsce. Nie przypominam sobie by doszło do rękoczynów po 0-7 w wawie czy 0-5 ze Śląskiem. I tak, przecież wielokrotnie kibice dziękowali piłkarzom. Z choinki się urwałeś?!?! Ile razy czekali po derbach, na lotniskach czy nawet po porazkach: https://www.google.com/amp/s/sportow...ich-przywitali Porównanie kobiety na kasie w Biedronce do piłkarzy zarabiających 50k miesięcznie jest kuriozalne. Wyglądasz na człowieka inteligentnego, ale sorry, wymyślasz bzdury by tylko się trzymać swojej teorii. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|