|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Ale my nie spadniemy. Bo nikomu się to nie opłaca. Taka Wisła bez ambicji na czołówkę z jedną z najlepszych frekwencji i oglądalności podnosi wartość całej ligi. Prędzej Piasta spuszczą, oni już mieli swoje 5 minut.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
.......ety. Pokaz mi jeden mecz w tym sezonie, w którym cokolwiek pomógł nam sędzia?!
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
10 znaków. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To może ja najpierw przekażę wolfy'emu, że pieniądze dostaje się nawet przy ewentualnym spadku (choć jedynie 50% wywalczonej kwoty). I nie są to pieniądze z CLJ, tylko PJS
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Uff, czyli po prostu sprostowałem nieprawdziwą informację, ale jak chcesz to się podniecaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
To samo zresztą tyczy się naszej sympatycznej koleżanki z warszawskiego Powiśla. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Będziemy robili frekwencję w pierwszej lidze tam tez jest potrzebny jakiś ruch. Będzie Wisła i Widzew a w klapie kuchenkorz i kurtyzana.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
No to zajebiście, róbcie tak dalej chłopaki! Będzie za co skład na pierwszą ligę budować. Ale mają łeb do interesu, s.......ą Wisłę z ligi i na tym jeszcze zarobią. Szacun! A Królewski powinien wiedzieć że zamiast .......ić takie głupoty lepiej się nie odzywać. Zagraliśmy chujnię a ten: "Ale tę chujnię młodzi zagrali!". Cudownie, ....a. Będą się w kolejce ustawiać po młodych co się s.......ili z hukiem z ligi. Pomijam taki drobiazg że za Guli wszyscy piłkarze poza Frydrychem i Biegańskim cofają się w rozwoju, młodzi najbardziej. Co z tego że grają, skoro są warci mniej z każdym miesiącem?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.02.2022 o godz. 22:26.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wolfy, napisałeś nieprawdę, jedynie to sprostowałem - nie sil się na jakieś sarkastyczne odpowiedzi, tylko zweryfikuj czasem swoje informacje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Touche.
Co nie zmienia faktu, że irytacja jest duża, co chyba sam rozumiesz. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
proponuje jednak czytać temat przed wypowiedzeniem się
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wczoraj w internecie pojawiły się głosy ze środowiska kibicowskiego aby zorganizować jakiś bojkot - może to by otrzeźwiło niektóre osoby w klubie. Wiem że za ta propozycje zaraz mnie zhejtujecie - przypomnę się po meczach z Mielcem i Łęczna.
Fajnie ze dług się powoli spłaca, udało się sprzedać najlepszych zawodników w klubie ale czy w I lidze nie będzie komuś zał tych transferów, szczególnie Yeboaha. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie głosy ze środowiska kibicowskiego tylko wpis jednego dzbana na tt, który się urwał z choinki.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Drużyna kopie się po czole, trener przez pół roku nic nie wytrenował, ale w górę serca. Wreszcie pojawiły się oczekiwania ze strony zarządu.
Cytat:
Może by tak spowodować, żeby było na co patrzeć panie Prezes... https://sport.tvp.pl/58395063/pko-ek...a-inteligencje
Ostatnio edytowane przez Drozd : 08.02.2022 o godz. 20:19.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ło ....a przeczytałem wywiad Dawidkowi dach zerwało ![]()
Ostatnio edytowane przez PAWEŁ : 08.02.2022 o godz. 20:32.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sytuacja dzisiaj jest o wiele gorsza niż gdy środowiska kibicowskie szykowały się do zagarnięcia Wisły poprzez ostrzelanie stadionu, robienia z Bednarza kozła ofiarnego, itp.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Sam program nie jest głupi bo jeżeli faktycznie trafia blisko to może być przydatny przy szacowaniu wpływów bądź strat w związku z terminarzem.
Ale żeby traktować ludzi jak idiotów i jeszcze się do tego przyznawać to już kompromitacja. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Z serii czy leci z nami prezes:
Wisła do sezonu przystąpiła osłabiona brakiem Yawa Yeboaha i Aschrafa El Mahdiouiego. O tych ruchach opowiada Błaszczykowski: - Szykowaliśmy się do transferu Yawa już w zimie. Tak sie szykowali, ze zastepsta nie naszykowali. Jeśli chodzi o Aschrafa, to nasza reakcja na początku była taka jak kibiców, że on nie może odejść. Później przyszła jednak konkluzja, że Aschraf ma wpisaną kwotę odstępnego w kontrakt i musieliśmy to uszanować. Przyszla konkluzja, zeby uszanowac zapis ![]() O SI napedzajacej frekwencje juz nie wklejam bo to juz jakis matrix. Generalnie Panowie zarzadzajacy spokojni, wzmocninia beda albo nie, nie warunkuje ich wynik nastepnych 2 meczow, alleluja i do przodu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Generalnie maja nas kibiców za the bili. Brońmy dalej, róbmy zrzutki a co tam i jeszcze ma ....a czelność mówić o wymaganiach w stosunku do kibiców ....a w ....zie mu się poprzewracało bucowi jebanemu.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Podpowiedź dla prezesa :
Jeżeli kibiców będzie więcej niż prognoza to znaczy że drużyna gra i prezes dostaje wypłatę... Jeżeli mniej niż prognoza znaczy że gramy chujnie i wypłaty nie będzie. Może wtedy prezes zrobi wszystko żeby frekwencja pobiła prognozę. Może na przykład uzależni od tego premie dla kopaczy ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
caly czas powtarzam, nie traktujmy "trio" jako monolitu , o tym jakie są spółki zapytajcie jaskółek , a ja zwrócę tylko uwagę że jeden w forumowiczów dotychczasowa tuba zarządu , od wczoraj dyskretnie wali w Błaszczykowskich
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Rozczarowanych jest o wiele wiecej.. I faktycznie, moze uwazaja nas za debili..
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS Czy TJ zakończył już cykl publikacji nt. pierwszeństwa historycznego Wisły?
Ostatnio edytowane przez czaro : 08.02.2022 o godz. 23:34.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Wydaje mi się, że jakiś podział ról miał miejsce i za poziom sportowy odpowiedzialność wzięli Błaszczykowscy. A nie trzeba speca żeby widzieć że o ile w innych tematach Wisła zmierza w dobrym kierunku to sportowo jesteśmy i dupie.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|