|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A ja zastanawiam się, czy wykupić c+ i oglądać naszych parodystów.
Co do Sadloka, mam takie samo zdanie jak wolfy. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Sadlok ma przewagę nad pozostałymi stoperami. Potrafi uderzyć z daleka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeżeli chcemy żeby Sadlok grał dobrze to umowę trzeba podpisywać 30 VI. Na tydzień i co tydzień aneksować o kolejny tydzień. To jedne skuteczne rozwiązanie.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Pany, jak jutro Sadlok wyjdzie w 11 to ja dziękuję. Liczę, że Frydrych Colley będzie para stoperów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Może poczekajcie jak ci piłkarze zagrają, zanim podziękujecie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Kluczowy jest środek pola w tym ustawieniu. Tutaj mam obawy. Kto jest w formie na pozycji 6-8-10. Mam wrażenie, że pewnym do gry jest Fazlagić. Ale pozostali: Żukow, Kuveljić, Plewka, Skvarka, Savić nie pokazali niczego z zeszłym sezonie jeśli chodzi o granie do przodu, więc trudno o optymizm. Bez tego ciężko być napastnikiem w Wiśle, skrzydła nie są w pełni wykorzystywani. Gramy wtedy w poprzek i lagą. Wisła ma problem w graniu pod pressingiem. Nie mamy piłkarzy nie panikujących. Jednym z nich był El Mahdoui. Yaw był wkurzający, ale potrafił wygrać pojedynek 1 na 1 chyba jako jedyny w składzie. Podsumowując, mamy liczną kadrę przeciętniaków. Jestem pełen obaw jeśli chodzi o tę rundę. Z drugiej strony Wart5a, Łęczna, Nieciecza, Mielec, Płock nie mają lepszych piłkarzy. Teraz wszystkie oczy są skierowane na trenera. Ta runda z pewnością go zweryfikuje.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To dość trafne co napisałeś. Albo stawiamy na kreatywny środek, lub efektywne skrzydła. Zawsze gry mieliśmy niedobór kreatywności w środku i graliśmy dwoma defensywnymi (np Cantoro - Kukiełka, Cantoro- Sobolewski, Wilk,-Sobolewski) to stawialiśmy na skrzydła które ciągnęły nasza gre. Dziś nasza kreacja gry w środku pola nie istnieje a skrzydła... Są w jeszcze gorszej formie.
Po cichu liczę że Hugi dostanie prawdziwą szansę i pociągnie naszą grę. W zasadzie tylko on ma papiery by w krótkim czasie stać się wiodącym zawodnikiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
to wszystko ciekawe analizy , ale pamietajmy to ekstraklasa polska , i pomimo ze Raków ją TROSZKE przerasta organizacyjnie i profesjonalnie , to jednak mimo wszystko nadal jest ekstraklasową zbieraniną kopaczy
i biorąc pod uwage powyższe mecz wygra drużyna , która szybciej zrozumiała że to już runda sie zaczyna , a nie jeszcze sparingi na wakacjach w turcji czyli bedzie loteria ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Teraz albo będzie nagła eksplozja formy jakichś zawodników ofensywnych (Hugi faktycznie ma strzał, dośrodkowanie i technikę na najlepszym poziomie w zespole ale Gula ma swoich pupili) albo będzie znacznie gorzej niż w poprzedniej rundzie która była żenująca. I to jest mój przekaz do bijących pianę jaki to super interes zrobiliśmy... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Trzeba sobie jasno powiedzieć Sadlok jest za słaby na Wisle. Koniec kropka. Pytanie tylko czy magicy którzy zostali pozyskani przez klub bedą prezentowali optymalny poziom. Co nie zmienia faktu, że Sadloka powinnismy bez żalu pożegnać latem. Kto za Niego? Mamy dyra który bierze za to pieniądze wiec nie będę go wyręczał. Wisła to nie przytułek, nie prezentujesz określonego poziomu pa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
W internetowym managerze, w który gram wiele lat ostatni mecz - ograłem lidera, dziś przed chwilą ograłem vicelidera 3 do 1 . Nazwa mojego teamu to oczywiście Wisła Kraków. A jestem ligowym średniakiem. Wieszcze więc dziś wbrew wszelkiej logice - wygramy to!
Tak czy siak nie nazywajmy przed pierwszym meczem naszych piłkarzy parodystami. Trochę wiary, zaufania. Mamy środki, ligę taką jaką mamy. I tak po długiej zapaści moim zdaniem całej ligi, sytuacja się poprawia, chodź i tak to jedna wielka loteria. Taką mamy ligę, taki mamy klimat. Wygrana. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja wygrałem age of empires, grając Hindusami pod nazwą "Polska". Dlatego wieszczę imperialny status Polsce.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Łęczna wygrywa w Grodzisku, zrównuje się z nami punktami więc prawdopodobnie mecz z Łęczna za 2 kolejki będzie meczem o... wszystko?
Jakoś nie widzę tego by przerżnąć z nimi u siebie i w obliczu kolejnego maratonu trudnych spotkań (Legia, Lechia, Lech, Pogoń, Śląsk) odrobić do nich stratę. Może się okazać że na koniec okienka transferowego robimy nerwowe ruchy by ratować ligę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Leczna zremisowala po golu bramkarza w 94min
![]() A u nas sklad standard. Skwarka znowu.. Hanousek.../ Ciekawi mnie wystep Skvarki czy dalej dziad jest czy jednak cos bedzie gral. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie nakręcajmy się niepotrzebnie Górnikiem idp. Let's play the game. Czysta karta za chwile się zapełni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kliment na szpicy, ostroooo !!. Czemu mnie to nie dziwi?. No tak według Guli nasz najlepszy jakościowo napastnik....jedyny plus w tym składzie to brak Gruszkowskiego. Za to jest Szot, też będzie śmiesznie.
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
mmmm patrząc się na sam skład już widzę przed oczami tę przepiękną kopaninę XD To obastawiamy, który as wsadzi dzisiaj Colleya na minę w premierowym spotkaniu? Sadlok czy Szot?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wygramy na Dawida 3 godziny temu też nikt nie stawiał
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czemu bez Frydyrycha?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sadlok go wygryzł xd
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda tej sytuacji Klimenta z końcówki 1 połowy ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moja teoria jest taka że Colley prewyższa klasa i formą obu panów, więc ma pewny plac , a Guli brakło jaj aby posadzic na ławie Sadloka , więc trafił tam Frdrych
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Brak słów po pierwszej połowie. Kolejny już kurva raz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Sadlok przepracował cały okres przygotowawczy a Frydrych nie. Myślę, ze to cała zagadka i myslę, że docelowo duet stoperów będzie tworzyć Frydrych-Colley. Sadi gra do pierwszego błędu czyli do dzisiaj.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może mają ofertę na Frydrycha?
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po 1 polowie : Plewka, Skvarka , Mlynski, Savic i Kliment- czyli CALA OFENSYWNA SILA WISLY pokazuja ze mieliby problemy z regularna gra nawet w 1 lidze ....no ale my mamy magika Gule - ktory musi miec czas ......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Po pierwszej połowie, obrona super, widać, że mamy więcej spokoju z tyłu.
Natomiast patrząc na wyczyny ataku, to równie dobrze moglibyśmy wystawić 11 obrońców XD szansa na strzelenie bramki byłaby taka sama jak teraz, a przynajmniej większa pewność, że 0:0 by się dowiozło do końca |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|