|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Chyba Januszy oglądających turniej raz na 2 lata. Nikt kto choć trochę interesuję się piłką nie będzie traktował tamtego Euro jako sukcesu. Ludzie, to była kadra z Krychowiakiem, Piszczkiem, Kubą, Glikiem, Milikiem, Grosickim w top formie. Pazdan z Jędrzejczykiem nie wiadomo skąd odpalili, ale też mieli swoje 5 minut. A tymczasem graliśmy gówno jak zawsze, gdzie ze Szwajcarią tylko opatrzność boża nam dała ten awans do ćwierćfinału. Grupa wymęczona jednobramkowymi zaliczkami z ogórkami z Irlandii i cienką wtedy Ukrainą. Patrzyłem i łapałem się za głowię, skąd te zachwyty.
Stracone pokolenie - tak zawsze będę określał ten okres od Fornalika do Sousy. Biorąc pod uwagę dzisiejszą kadrę, w której ponad ekstraklasowy poziom wznoszą się tylko Lewy i Zieliński, to ja już nic od nich nie oczekuję i żaden selekcjoner nic tu nie zdziała (bo to nie klub, gdzie jest czas na naukę jakiś schematów i zgrania z sobą).
Ostatnio edytowane przez guardian_angel : 03.02.2022 o godz. 20:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() |
|
|

|