|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Ale widać chęci, zacięcie, walkę to duża zmiana na plus...
Sędzia nas załatwił i tyle. Szota poza tym, że nie potrafi kopnąc piłki to jeszcze jak na stopera jest niski i przegrywa wszystkie górne piłki. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
Ktoś tu się wykłócał o Pana Szotę. Sadlok dzisiaj bardzo dobry mecz. No i ch. j z tego jak kolejna porażka, natomiast uważam że dzisiaj na prawdę dobry mecz rozegraliśmy. Ale jak to ładnie Grisza1 ujął z sędziami jeszcze nikt nie wygrał. Ze stolicy polskiej miedzi, popłynęła dzisiaj kasa. ![]()
Wisła Kraków.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Super mecz Sadloka. Sprokurował czerwień. Przy pierwszej bramce był ze 4 metry od strzelającego, a przy drugiej nie krył nikogo. Jak na niego to faktycznie czapki z głów...Postawa godna kapitana.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
Arrivederci![]()
Wisła Kraków.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Sadlokofil ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Pełna zgoda. Dzisiaj pierwszy raz w sezonie nie będę jechał po piłkarzach i trenerze. Dawali radę ,była walka i chęci ale sędziowie dzisiaj drukareczkę odpalili. ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|