|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jedyne co mnie cieszy i w jakiś sposób trenera broni to ilość młodych piłkarzy na murawie.
Ja nie wiem ile ta średnia wiekowa dziś była w startowej jedenastce? Strzelam, że poniżej 25 lat. /edit : przeliczyłem 24,36 lat Biegański 19 lat Gruszkowski 20 lat Szota 22 lata Sadlok 32 lata Hanousek 28 lat Młyński 20 lat Ashraf 25 lat Skvarka 29 lat Plewka 21 lat Yeboah 24 lata Kliment 28 lat Paradoksalnie, jak się nie spieprzymy z ligi (patrząc na ostatnie serie - realne), to gra tych młodych chłopaków może mocno zaprocentować w przyszłości. Mamy bardzo perspektywiczny zespół, patrząc że nieźle rokują też choćby Starzyński, Szot, Sobol czy wypożyczony Hoyo. Jestem przekonany, że jest tu dość spore nagromadzenie talentu, ale jako że to są młode chłopaki to płacimy frycowe. Jeśli chodzi o pozostanie Guli na stanowisku to jestem na agnostycznym stanowisku. Nie wykluczam, że należy go wypier..olić, ale wcale do końca w to nie wierzę Trzeba też pamiętać, że ten mecz mógł się różnie skończyć. Mogliśmy wbić na 1:1, sytuacje były, mogliśmy przegrać wyżej. Radomiak nie zagrał Bóg wie jakiego meczu, ale na nas niestety to wystarczyło. Generalnie to sami zrobiliśmy przypadkowy prezent, bo Ashraf tam nie chciał faulować po prostu Angielskiemu nastąpił na nogę biegnąc do piłki. Nie wiem czy bym to podyktował oglądając powtórki bo trzeba podkreślić, że Angielski po kontakcie pobiegł krok dalej i nagle odcięło mu prąd w nogach, bo pomyślał, że ma pretekst, żeby się położyć. Ta interwencja moim skromnym zdaniem nie spowodowała jego upadku, ani nie utrudniła mu opanowania piłki i tu mam największe zastrzeżenia.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.11.2021 o godz. 23:23.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|