PAWEŁ napisał(a):

Oczywiście, że wymagasz zbyt wiele! W większości to są goście bez ambicji. Fajne miasto, niezłe płacą, wedle tego przygłupa treli mamy zbyt wysokie wymagania( niektórzy się pod tym podpisują ). Panie toż to złota robota jak na państwowym etacie. Po co maja się starać jeszcze ktoś ich kupi, i pojawi się stres. presja i chore wymagania zarządu i kibiców. Po co im to ? Robota ma być spokojna a nie ten teges! Tylko ja się pytam kto ich tu urwa sprowadził ?
I na koniec przykład Janickiego walącego babola za babolem. Nagle się okazało ze to taki no może bez wodotrysków ekstraklasowy średniak. To co im urwa przeszkadza w Krk ? Powietrze? czy może są jeszcze w Wiśle osoby które robią krecia robotę ?
|
Pamietaj, że ktoś ich znalazł, mam nadzieje że chociaż minimalnie skautował i też ktoś z nimi podpisał kontakt. Nie twierdze, że mamy samych asów składzie, ale rozumowanie "hajs się zgadza, umowa nie wygasa w czerwcu, mam w dupie" jest bardzo powierzchowne. Oni po prostu są słabi, jakościowo. Nie potrafia przyjąć piłki, wykorzystać setki, czy wygrać pojedynku na skrzydle - to nie dlatego, że im się nie chce, tylko nie potrafią/przeciwnik jest lepszy.
Podstawowe pytanie jest jedno - kto ich tu sciągnał?