|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
I o tym samym GKrakowska
https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ar/c2-15884543 Bartosz Karcz napisał(a):
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Brak Zhukova na boisku (i na ławce).Bez podniecania się, że to właśnie dzięki temu gra do przodu wyglądała trochę lepiej, ale mnie w przeciwieństwie do większości chłop wk.rwia bardziej niż Skvarka i to mimo założenia, że ma jednak trochę inne zadania od Słowaka.Zaangażowanie, wybieganie może ok, ale chwilami mam wrażenie, że jakby typa wpuścić z papierową torbą na głowie to z jego gry do przodu wynikałoby dokładnie tyle samo.Czyli nic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Od dawna przypomina koguta z uciętą głową biegającego i miotającego się bez celu. Już dawno straciłem nadzieję , że wróci do dyspozycji jaką pokazywał w 1 rundzie po przyjściu, wychodzi na to , że wtedy osiągnął swój max a to co pokazuje od dawna to jego stały poziom. ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A czy za napastnikiem nie mógłby grać Starzyński? Bo wszyscy piszą talent, talent, ale ja nie pamiętam, kiedy on zagrał świetny mecz.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Inna sprawa że na tle dołującej drużyny to chyba nie 17-latek ma ciągnąć naszą grę? Przyrównując go choćby do 2 lata młodszego Kamińskiego z Lecha, to on w jego wieku dopiero debiutował w ekstraklasie, a liderem zespołu jest dopiero w tym sezonie.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 04.11.2021 o godz. 13:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Osobną kwestią są jego warunki fizyczne. Musi się jeszcze wiele nauczyć i nabrać doświadczenia, żeby zniwelować te braki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Dokładnie tak zagrał w Płocku, przynajmniej na to wskazuje jego średnia pozycja w meczu.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Chciałem uniknąć Widzewa, mecz będzie miał podobny przebieg jak z Tychami. Jak Widzewowi wpadnie pierwszemu to niestety kiepsko to widzę.
Liczyłem na Garbarnię ze względu na bliski wyjazd, ewentualnie Świt lub Olimpia jako teoretycznie łatwi przeciwnicy. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Lepszy taki wyjazd niż do Poznania, Częstochowy, Lubina, Warszawy, Gliwic czy nawet Gdyni (bo daleki wyjazd). Zresztą Widzew ostatnio jest w lekkim dołku, a myślę że dla nich priorytetem jest awans do ekstraklasy, a nie PP na który mają raczej średnie szanse. Jeśli awansujemy to kolejnym rywalem powinien być ktoś z grupy (jeśli awansie faworyt): Lech, Łęczna, Piast, Raków, Legia, Zagłębie, Olimpia Grudziądz Nie jest źle
Ostatnio edytowane przez Karherop : 05.11.2021 o godz. 13:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
1/8 finału - 1 grudnia (Losowanie - 5 listopada 2021, 12:00 - siedziba PZPN) Termin rezerwowy - 24 listopada Kod:
Garbarnia Kraków - Lech Poznań Korona Kielce - Górnik Łęczna Piast Gliwice - Górnik Zabrze Widzew Łódź - Wisła Kraków Motor Lublin - Legia Warszawa Arka Gdynia - Zagłębie Lubin Olimpia Grudziądz - Świt Nowy Dwór Mazowiecki Bruk-Bet Termalica - Raków Częstochowa ![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kiedyś to byłby żart, ale po tym jak Stal ich wypunktowała na własnym stadionie to różnie może być...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Fajnie, że Widzew.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|