|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ale wbrew temu, co piszecie, nie jest to wcale takie zerojedynkowe.
Graliśmy na przykład z Rakowem i spokojnie to my mogliśmy wygrać, graliśmy z Lechią i widzieliśmy, że to Lechia miała szczęście wywożąc remis, graliśmy z takim Piastem jak równy z równym i tylko ręcznikowi na bramce Piast zawdzięczał wygraną z nami na swoim terenie 1:0 (przytaczam przykłady dobrych występów) Dzisiaj Piast nie grając wcale o niebo lepiej pokonuje Legię 4:1 (pomijam, że z Legią ostatnio prawie wszyscy wygrywają). O co chodzi? - przetrenowanie i nie mamy sił na normalną grę? - jakieś zatargi w drużynie i szatnia chce teraz coś udowodnić? - brak wypłat na czas i piłkarzyki strajkują? - postanawiamy grać radosny, amatorski futbol na tak nie licząc się z konsekwencjami, bo trzeba drużynie wpoić inne zupełnie granie? Pomijam często przytaczany argument - mamy słabych piłkarzy - gdyby tak faktycznie było, jak wytłumaczyć to, o czym napisałem na początku? Innym chciało się jeszcze mniej? Nie. Nie było tego widać. Przyjmuję argument wolfy'ego, że Gul'a nie bierze w ogóle pod uwagę tego, jak się gra w Ekstaklasie, a inni trenerzy wiedzą, co z takim bufonem trenerskim zrobić. Świadomie napisałem "bufonem", bo stale powtarza te same błędy i nie żadnego wytłumaczenia tak dotkliwych porażek w tak żałosnym stylu. No chyba, że to jakaś wysoce skomplikowana strategia naszego zarządu razem z Gul'ą, której celu i sensu na razie nie rozumiem. Nie chcę oglądać derbów... |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|