The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2021, 22:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A ja chcę wyjebania Guli. Nie wiem co jest z nim nie tak, ale to nie jest poważny trener. W dupie mam jego filozofię futbolu, absolutne podstawy leżą. Gdyby nie był słowackim magiem tylko polskim trenerem już byś domagał się jego zwolnienia.
Gdyby zwolnienie Guli i jego sztabu nie wiązało się z żadnymi konsekwencjami finansowymi to tak: domagalbym się jego zwolnienia. W piłce to jednak tak nie działa.

Trochę to teraz zakrawa wiarą jak w Stolarczyka po 7 porażce z rzędu, niemniej może raz jeden dajmy pracować komuś sezon bez względu na wszystko? To co się dzieje w tym klubie na sportowy polu od 3 lat się w głowie nie mieści, ale tego jeszcze nie graliśmy.

Niemniej się powtórzę. To ostatnia taka wysoka porażka za Guli. Kolejna przeleje czarę goryczy. Przynajmniej dla mnie, choć na szczęście nie siedzę w skórze włodarzy Wisły
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów